AnalyseBitcoinDogecoin

Kan Bitcoin og Solana deltage i rallyet med WIF? Eminent analytiker forudsiger en 272 % stigning.

En eksplosiv stigning af WIF kunne være på vej

Den anerkendte analytiker Bluntz forudsiger, at memecoin Dogwifhat (WIF), som er baseret på Solana, er klar til en potentiel eksplosiv stigning. Ifølge Bluntz viser Elliott-bølgeteorien, at WIF kunne stige med hele 272% fra det nuværende niveau. På nuværende tidspunkt handles WIF til $0,291051 og har set en stigning på 30% inden for de seneste 24 timer, til trods for at markedsstemningen er nedadgående.

I løbet af de seneste dage har WIF oplevet en betydelig stigning og et efterfølgende fald tilbage til $0,2230 efter at have nået et årligt højt på $0,5445. Selvom prisen er faldet, ligger den stadig over sit tidligere lav på $0,0759. Samtidig er Dogecoin, en af de største memecoins, faldet med 0,19% til $0,081245.

Kan Bitcoin og Solana deltage i rallyet med WIF?

Bluntz har også fremhævet Bitcoin og forudsagt, at den digitale valuta vil fortsætte med at handle sidelæns, inden den bryder ud mod et nyt årligt højt. Bitcoin handles i øjeblikket til $47,132.13 efter at være steget med 1% inden for de seneste 24 timer. Samtidig har Solana også set en stigning på 2,9% og handles nu til 108,50$. Bluntz tidligere track record for at forudsige Bitcoin’s bevægelser i markedet gør hans synspunkter bemærkelsesværdige. Ifølge Bluntz, forventes at Solana vil nå et højt niveau over $300 inden udgangen af ​​2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button