AltcoinsBitcoinCardanoDeFi

Kan Cardano (ADA) nå $1? Store investorer viser interesse og prognoser peger på stærkt comeback

Cardano (ADA) viser tegn på stærk interesse fra store investorer, hvilket antyder et potentiale for et betydeligt comeback.

Bitcoin og andre kryptovalutaer har oplevet en stærk opgang, hvor Cardanos kryptovaluta ADA skiller sig særligt ud. Ved redaktionens afslutning er Cardano (ADA) steget med 7,47 % til over 0,50 $, og dens markeds kapitalisering ligger på 18 mia. $.

Desuden er det daglige handelsvolumen for Cardano steget med imponerende 80 % til over 600 mio. $. Denne seneste udvikling har tiltrukket opmærksomheden fra store investorer – ifølge CNF. Dette kunne potentielt føre til et stærkt comeback.

Data fra IntoTheBlock viser en markant tendens: Cardano-Wale, som besidder over 100 mio. ADA-tokens, har øget deres beholdninger med 11 % den seneste måned og kontrollerer nu næsten 7 % af det samlede Cardano-udbud. Denne akkumulering er bullisk og tyder på, at disse indflydelsesrige investorer positionerer sig gennem erhvervelse af lovende aktiver.

Tilliden til Cardano er ikke kun begrænset til Walene. Også småinvestorer deltager i opadgående trenden. Yderligere data fra IntoTheBlock viser en positiv ubalance mellem købs- og salgsvolumen for ADA, hvilket antyder, at købspresset overgår salgspresset. Derudover har “In The Money” metrikken, som vurderer rentabiliteten af nuværende ejere, udviklet sig positivt.

Ud over investorernes sentiment stiger tilliden til Cardano-økosystemet generelt. Ifølge DeFiLlama er den samlede låste værdi (TVL) for Cardano steget med over 5 % i den seneste uge. TVL er en vigtig målestok i DeFi-sektoren, som angiver den samlede værdi af aktiver låst eller indsat i netværkets smart contracts og afspejler den voksende brug og tillid til platformen.

ADA-Prognose op til 1 Dollar

Flere prominente kryptoanalytikere forudser en markant opgang for Cardano. En analytiker kendt som World of Charts har konstateret, at ADA’s gennembrud er bekræftet og forventer, at token når $1 i løbet af de næste uger – ifølge CNF.

Top  Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer: Sådan bevæger de sig om eftermiddagen

På lignende vis har en anden analytiker, Trend Rider, identificeret et bullisk mønster for Cardano. De observerede en stigning i ADA-kursen efter et bullisk signal på dagsdiagrammet og forventer, at ADA vil holde sig over $0,5 på kort sigt.

Dan Gambardello, grundlægger af Crypto Capital Venture, delte også sine observationer om Cardanos prisbevægelser. Han fremhævede, at ADA overgår sin 20-dages glidende gennemsnit og nævnte dannelse af et gyldent kors på dagsdiagrammet, hvor 50-dages-MA krydser 200-dages-MA.

Det genoplivning af Wal-aktiviteter, det solide interesse fra småinvestorer og den stigende tillid til Cardano-økosystemet giver en lovende udsigt for ADA. Disse faktorer sammen med de optimistiske prognoser fra flere analytikere antyder, at Cardano muligvis står over for en betydelig genopstigning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button