AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Key Price Drivers for Bitcoin This Month: Anticipation, Halving, Futures Market, and Institutional Sentiment

Key Price Drivers for Bitcoin This Month

Den seneste stigning i Bitcoin (BTC)’s pris er “et flerfacetteret fænomen drevet af forventningen om regodkendelser, institutionel interesse og markedsdynamik”, ifølge Jag Kooner, Head of Derivatives hos Bitfinex.

I en e-mail har Kooner delt indsigter om, hvad der driver centrale markedsudviklinger:

  • Forventning om godkendelse af ETF: Stigningen de seneste måneder kan tilskrives markedets optimisme i forhold til US Securities and Exchange Commission (SEC)’s godkendelse af spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er). Der har været en næsten 49% prisstigning siden oktober 2023 takket være dette, hvilket afspejler markedets forventning om, at flere ansøgninger, herunder BlackRock’s, vil blive godkendt eller afvist på samme tid.
  • Bitcoin Halvering: Bitcoin-halveringen, forventet i april, har traditionelt ført til prisstigninger på grund af reduceret udbud af nye mønter. Vi har set de højeste udbuds-tal, især for langsigtede beholdere. Så denne effekt er allerede i spil, ifølge Kooner.
  • Futures-markedet og finansieringssatser: CME Group’s BTC futures åbne interesse har nået niveauer, der ikke er set siden 2022, med aktieforvaltere og gearingfonde, der viser betydelig aktivitet. En positiv finansieringssats på tværs af bordet indikerer en bullish stemning og en villighed blandt investorer til at satse på yderligere prisstigninger. Den betydelige korrektion hen imod $40.000 kunne ses som en “finansieringsratenedsættelse” med et af de største opløsningskascader nogensinde.
  • Institutionel stemning: Stemningen blandt institutionelle investorer er konstruktiv. Futureskurvens opadgående skift i slutningen af 2023 indikerede bullish aktivitet og en langsigtet bias. Denne institutionelle interesse ses også gennem CME OI stigningen, som primært er et medium for TRadFi-investorer over normale detailinvestorer.
Top  CoinStats Introducerer Forbedrede Airdrop Farming Analytics med Ny Funktion

CoinTracking Crypto News Today: Crypto Tax Tool for UK Investors Launched

I de seneste britiske krypto-nyheder, især da kryptoskatten i Storbritannien ændrer sig hurtigt, har cryptocurrency-skatte-software og portefølje-tracker CoinTracking lanceret et kryptoskatteværktøj, der forenkler kryptoskat.

Med krypto-skatte-software som CoinTracking kan investorer baseret i Storbritannien spore deres porteføljer ved at importere handler fra hundredvis af børser, kryptokurve og blockchain-netværk.

Investorer nyder også godt af mere end 25 avancerede rapporteringsfunktioner, herunder opdage, hvilke mønter i deres portefølje der kan være berettiget til en lavere skattesats baseret på deres beholdningsperiode.

Takket være disse funktioner kan investorer indsamle al den nødvendige information og generere de rigtige skatterapporter. Dette er muligt, fordi CoinTracking understøtter gevinstberegninger i overensstemmelse med den gyldige regnskabsmetode i Storbritannien, HMRC.

Investorer, der har brug for yderligere hjælp til deres skatter, kan finde en løsning med CoinTrackings Full-Service. Et hold af CT-eksperter og partner-kryptoskattefirmaer gennemgår, bekræfter og justerer deres transaktioner, fuldender import og sikrer korrekte skatterapporter.

“Full-Service blev specielt designet til britiske investorer med komplekse kryptohandler at rapportere og ikke meget tid til at finde ud af skattens nuancer,” sagde Florian Ostermeier, Head of Full-Service.

OKX Ventures Invests in Web3 Gaming Company Matr1x

OKX Ventures, investeringsarmen af krypto-børsen OKX, har annonceret en strategisk investering i Matr1x, en Web3-underholdningsplatform, der engagerer brugere gennem cyberpunk-tematiserede e-sports-spil.

Ifølge pressemeddelelsen har Matr1x rejst omkring $20 millioner fra en række venturekapitalfirmaer. Det udvikler Matr1x Fire, en førstepersons CS:GO-stil-skydespiltitel, samt en ‘battle-royale’-tilstand, der tillader spillere at arbejde sammen i hold for at besejre fjender.

“Spillet kredser om en generationsgammel konflikt mellem datakarteller og en decentraliseret modstand,” lød meddelelsen.

Top  Polygon stiger i popularitet, men står overfor udfordringer: Hvad er fremtiden for MATIC?

Matr1x Fire vil integrere klassiske Web3-elementer, herunder NFT’er, der låser specielle oplevelser og privilegier op. Det vil være tilgængeligt på mobil og desktop.

KuCoin Ends 2023 With a 106% Surge in Spot Volumes and User Base of 31 Million

En årlig rapport fra krypto-børsen KuCoin har fundet en 16% stigning på årsbasis. Brugerbasen nærmer sig nu 31 millioner, ifølge pressemeddelelsen.

Den mest betydelige vækst det sidste år kom fra Latinamerika-regionen med en 34% stigning. Virksomheden oplevede “betydelig vækst i brugerbasen” i andre nøgleområder sammenlignet med 2022. Dette inkluderer Mellemøsten og Afrika (27%) og Europa (25%).

Fjerde kvartal 2023 observerede en 106% stigning i handelsvolumen. KuCoin registrerede den største vækst i Europa (+169%), Latinamerika (+111%) og Mellemøsten og Afrika (+124%).

Derudover tilføjede børsen 149 nye aktiver, hvilket bringer det samlede antal digitale aktiver til 830. Den understøtter 1.246 handelspar pr. december 2023.

Den fremhævede også dens 1,9 millioner KCS-holdere, en 11% stigning på årsbasis, samt over 10.000 KuCard-indehavere inden for en måned efter dens lancering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button