AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Kimchi Premium Returns: Bitcoin Price Surges in South Korea

Bitcoin’s “Kimchi premium” er tilbage

Bitcoin’s berygtede “Kimchi premium” er vendt tilbage, med kryptovalutaen der har en gennemsnitlig prispræmie på 10% i Sydkorea sammenlignet med globale børser.

I de asiatiske morgentimer handlede Bitcoin (BTC) lige over $66.000 på de fleste globale børser, mens den på koreanske børser som Upbit nåede over 93 millioner won, svarende til over $71.000 ved aktuelle valutakurser.

Fænomenet Kimchi premium henviser til prisforskellen på Bitcoin på lokale koreanske børser sammenlignet med globale platforme. I teorien kan handlende udnytte denne arbitrages mulighed ved at købe Bitcoin på en global børs, overføre det til en koreansk børs og sælge det til en risikofri fortjeneste på 10% i koreanske won.

Dog gør kapitalkontroller og udfordringer med at hæve store beløb fra Korea det vanskeligt for de fleste investorer at udnytte denne mulighed.

Sam Bankman-Fried Profiterede af Kimchi Premium

En bemærkelsesværdig figur, der udnyttede Kimchi premium, var Sam Bankman-Fried, grundlæggeren af Alameda Research og FTX-udveksling. Bankman-Fried hævdede, at præmien nåede så højt som 50% i løbet af 2019 og 2020, hvilket gjorde det muligt for hans firma at tjene betydelige overskud.

Tilbagevenden af Kimchi premium indikerer en fornyet interesse og deltagelse fra detailinvestorer i Sydkorea, drevet af lokal efterspørgsel efter aktivet.

Ki Young Ju, grundlæggeren af blockchain-analysefirmaet CryptoQuant, refererede til Kimchi premium som en “ren detail-FOMO-indikator,” hvilket antyder, at koreanske detailinvestorer vender tilbage til markedet.

Den øgede prispræmie skaber en arbitragemulighed, der får handlende til at bringe deres oversøiske beholdninger tilbage til Korea og resulterer i en stigning i Bitcoin-reserver på lokale børser som Upbit.

Top  Den russiske Senat har godkendt lovforslag om krypto mining: Hvad betyder det for branche og investorer?

Mens Kimchi premium giver potentielle gevinster for handlende, fremhæver det også de unikke dynamikker på det sydkoreanske kryptomarked. Landets streng kapitalkontrol kombineret med begrænset infrastruktur for mindre investorer præsenterer udfordringer ved at udnytte arbitragetransaktionen.

Sydkorea kunne tillade Spot ETF’er

Tidligere på ugen afslørede Sydkoreas leder af finanstilsynet, at myndighederne diskuterer potentialet for godkendelse af spot Bitcoin-børsnoterede fonde (ETF’er) i landet.

Lee Bok-hyun, guvernør for Financial Supervisory Service, sagde i et nylig radiointerview, at der er forskellige meninger blandt myndighederne. Mens nogle, som ham selv, har en positiv holdning til virtuelle aktiver, er andre mere forsigtige. Lee understregede behovet for at overveje alle perspektiver og engagere sig i interne diskussioner.

“Among authorities, I am one of those who are positive about virtual assets, while there are others who are wary, and we need to hear their opinions as well. We are internally discussing it.”

I øjeblikket er spot Bitcoin ETF’er ikke tilgængelige for sydkoreanske kryptoinvestorer. I januar annoncerede landets finansielle myndigheder, at de ikke havde planer om at regulere salget af Bitcoin futures ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button