AnalyseBitcoinEthereum

Konsekvenserne af den store udløb af Bitcoin og Ethereum-optioner til en værdi af 9,26 milliarder USD: Analyse og markedsdynamik

Stor mængde Bitcoin og Ethereum-optioner udløber

Den 26. april 2024 udløb en betydelig mængde Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH)-optioner til en samlet værdi af omkring 9,26 milliarder USD. Dette omfattede 96.172 BTC-kontrakter og 987.000 ETH-kontrakter. Denne begivenhed kræver en nærmere analyse for at vurdere dens potentielle indvirkning på markedsdynamikken og prisdannelse for disse digitale aktiver.

Bitcoin- og Ethereum-optioner til en værdi af 9,26 mia. USD udløber

Ifølge Deribit forblev forholdet mellem put og call-optioner for BTC på 0,68, hvilket angiver, at handlende stadig sælger flere calls (long-kontrakter) end puts (short-kontrakter). Den maksimale smertepunkt, hvor aktivet forårsager størst økonomisk tab for flest ejere, lå på 61.000 $ for BTC. Til trods for dette steg prisen på Bitcoin under udløbstiden til 64.600 USD.

På den anden side var situationen lidt anderledes for Ethereum. Den næststørste kryptovaluta havde et put/call-forhold på 0,51 og en maksimal smertepunkt på 3.100 USD. Deribits analytikere advarer handlende om at være ekstra opmærksomme på grund af konvergensen af forskellige faktorer.

“Udløbet er det første månedlige udløb siden den seneste halvering og kan også påvirkes af fortjenesterne hos nogle af de store teknologivirksomheder denne uge som Tesla, Meta og Google. De geopolitiske spændinger fortsætter, ligesom bekymringen for yderligere forsinkelser i renteforhøjelserne. Alt dette, sammen med en stor interesse i Bitcoin og Ethereum-optioner, kan betyde, at vi har et fyrværkeri omkring udløbet foran os.” – Analytikere fra Deribit

Under udløbet var der dog minimal prisvolatilitet, da Bitcoin handles i et snævert interval mellem 64.200 USD og 64.600 USD. I en bredere tidsramme udviste Bitcoin svingninger mellem 62.000 og 67.000 USD, mens den nuværende pris er omkring 64.200 USD. Ethereum har afspejlet dette konsolideringsmønster. Denne adfærd viser markedets følsomhed over for underliggende tendenser og betydningen af strategiske handelsbeslutninger under udløbet af optioner.

Top  Polkadot (DOT) stiger mod 7,00 dollars zonen: Vil opadgående momentum fortsætte?

Børshandlede Bitcoin Spot ETFs og deres bevægelser

Ifølge SoSo Value var der en betydelig nettostrøm ud af amerikanske Bitcoin Spot ETFs på 218 mio. USD inden den 25. april 2024. Betydningsfulde fonde som GBTC fra Grayscale, FBTC fra Fidelity og BRRR fra Valkyrie oplevede bemærkelsesværdige tilbagetrækninger. Franklins Templetons EZBC var dog en undtagelse og havde en nettostrøm på 1,87 millioner USD.

Interessant nok fik IBIT fra BlackRock ikke tilført midler i rapporteringsperioden. Dette er to på hinanden følgende dage, hvor IBIT ikke modtog tilførsler. Disse ETF-bevægelser er afgørende, da de afspejler investorernes stemning og markedets likviditet, hvilket enten kan dæmpe virkningerne af optionsudløbet eller skærpe prisvolatiliteten. Nettoudtrækkene antyder en forsigtig eller bjørnlig holdning blandt investorerne og forbereder sig muligvis på prisjusteringer efter udløbet.

Det er dog vigtigt at bemærke, at markedet normalt genkalibrerer efter udløbet og stabiliserer prisudviklingen, når nye positioner etableres.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button