BitcoinDeFiEthereum

Kontroversielt forslag: Vega foreslår omstrukturering og afskaffelse af token

Vega-projektet foreslår omfattende ændringer på grund af betydelige konsekvenser for dets udvikling.

Deaktivering af Blockchain og nedlæggelse af native token

Vega, en decentral finansiel platform (DeFi), har fremsat et forslag om at deaktivere den nuværende blockchain og afskaffe det nuværende native token til fordel for en ny token. Dette kan markant reducere værdien af de eksisterende token.

Debat i community’en

Forslaget har udløst en betydelig debat inden for Vega-samfundet på grund af dets potentielle virkninger på projektet.

Ændringer i forbindelse med forslaget

Vega Governance-teamet har skitseret en plan om at stoppe støtten til Vega blockchain og dens token, som beskrevet i en nylig blogpost. Dette vil medføre suspenision af handel på platformen, omfordeling af on-chain kapital til stakere og incitamenter i form af USDT til validatorer for at opretholde netværksdrift i mindst to måneder.

Overgangsperiode

En overgangsperiode er fastlagt for at tillade brugerne at trække deres aktiver ud af den decentraliserede børs, inden mainnet-kæden forventes at blive taget offline. Validatorer vil have mulighed for at fortsætte med at køre deres noder efter driftsafbrydelsen, men da handel og tokenbelønninger er stoppet, vil netværket med tiden blive utilgængeligt.

Fremtidige muligheder

Selvom VEGA-tokenet og protokollens tekniske aspekter forbliver uændrede, kunne samfundet muligvis udvikle en ny kæde baseret på VEGA. Vega-projektteamet har dog udtalt, at de ikke planlægger at understøtte sådanne VEGA-baserede kæder i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Liquid Staking erobrer DeFi-branchen og overhaler DEXs som den vigtigste kategori af TVL

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button