AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Kraken Crypto Custody: En Ny Tjeneste Rettet Mod Institutionelle Kunder i USA

Crypto exchange Kraken har lanceret en kryptoopbevaringstjeneste i USA rettet mod institutionelle kunder. Kraken Financial, en statsautoriseret bank baseret i Wyoming, vil stå for tjenesten, som inkluderer opbevaring af digitale aktiver og institutionelle indbetalingskonti.

Annonceringen kommer i kølvandet på fornyet spænding på kryptomarkedet, udløst af godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er. Denne ændring markeres af voksende interesse fra institutionelle investorer, fornyet optimisme og bredere adoption af kryptovalutaer.

”Opbevaring har altid været en vigtig del af det institutionelle kryptorum, og den nylige succes med bitcoin ETF’er har kun understreget behovet for et bredere udvalg af kvalificerede opbevaringssteder,” udtalte Tim Ogilvie, leder af Kraken Institutional.

Han påpeger, at lanceringen af Kraken Custody er ”veltimet” og tilbyder et alternativ til opbevaring.

Kraken Financial opererer uafhængigt og holder sine midler og aktiver adskilt fra den primære Kraken-børs. Denne struktur er placeret i Wyoming, der er kendt for at være fremsynet inden for kryptorummet.

Det verdensomspændende marked for kryptoopbevaringstjenester bliver stadig mere konkurrencepræget med indtræden af betydelige finansielle institutioner. For eksempel trådte HSBC sidste år ind på dette marked med en opbevaringstjeneste til digitale aktiver, der henvender sig til institutionelle kunder interesseret i tokeniserede værdipapirer.

I USA har Custodia Bank også gjort sin entré ved at lancere sin Bitcoin-opbevaringsplatform i visse stater. I Europa samarbejdede schweiziske kryptofirma Taurus med Deutsche Bank om at kombinere kryptoopbevaring med tokeniserede tjenester.

Desuden begyndte Zodia Custody, bakket op af Standard Chartered, at tilbyde sine digitale aktieopbevaringstjenester i Singapore med fokus på finansielle institutioner.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button