AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Kritik af SEC’s formand for manglende håndtering af SIM-swaps attack

Gary Gensler og SEC i Midten af Kritik for SIM Swap Angreb

I en nylig udtalelse hævdede lederen af Securities and Exchange Commission (SEC) i USA, Gary Gensler, at den føderale myndighed tager deres “cybersikkerhedsforpligtelser alvorligt” i et brev dateret 6. februar som svar på et SIM swap angreb sidste måned.

Brevet blev udarbejdet som svar på kritik fra husrepublikanere, der tidligere havde kritiseret Genslers håndtering af et SIM swap angreb, der forårsagede en svigagtig post på SEC’s X-konto vedrørende status for godkendelse af spot Bitcoin ETF tidligt sidste måned. Her er hele historien:

Gary Gensler Fremlægger SIM Swap Angrebet i januar

I brevet listede Gensler en komplet tidsplan for SIM swap angrebet, samtidig med at han forsikrede om, at “SEC tager deres cybersikkerhedsoperationer alvorligt.”

“Herudover undersøger politiet i øjeblikket, hvordan den uautoriserede part fik operatøren til at ændre SIM-kortet for kontoen, og hvordan partiet vidste, hvilket telefonnummer der var tilknyttet kontoen,” skrev SEC-lederen. “SEC’s personale fortsætter med at vurdere omfanget af hændelsen og koordinere med alle vores politipartnere.”

SEC har endnu ikke kunnet identificere den uautoriserede part bag angrebet.

Husrepublikanerne skubber tilbage mod Gensler

Husrepublikanernes oprindelige brev, underskrevet af kongresmændene Patrick McHenry (NC-10), Bill Huezing (MI-04), French Hill (AR-02) og Ann Wagner (MO-02), kritiserede kraftigt Gensler for hans ansvarsløshed.

“Ifølge X’s foreløbige undersøgelse havde SEC-kontoen ikke aktiveret tofaktorgodkendelse, og en uidentificeret person fik kontrol over et telefonnummer, der var tilknyttet SEC’s konto,” lød det i de kongresrepublikanernes brev. “Denne svigt er uacceptabel, og det er foruroligende, at dit agentur ikke engang kunne leve op til den standard, du kræver af den private sektor.”

Top  Unibot Udvider til Solana Med Unisol i Håb om at Øge Indtægterne I Lyset af Skift i Memecoin Handelsaktivitet

Gary Gensler i Centrum af SEC’s Cybersikkerhedskritik

Gary Gensler er under kraftig kritik. Republikanske senatorer udkastet også et brev, hvor de kritiserede ham for SEC’s taktik i DEBT Box sagen.

“Vi er meget bekymrede over Kommissionens adfærd i denne sag,” skrev senatorerne. “Det er uacceptabelt, at en føderal myndighed – især en, der regelmæssigt er involveret i meget konsekvente juridiske procedurer og en, der under dit lederskab ofte har forfulgt sin regulerende mission gennem håndhævelsesaktioner i stedet for regelfastsættelser – kunne operere på en så uetisk og uprofessionel måde.”

Trods den kongreskommunikation er det ukendt, om SEC vil være i stand til at spore SIM swap angriberen.

“Jeg forstår, at SEC’s Kontor for Lovgivning og Interstatslige Anliggender arrangerede et briefing den 17. januar for dit personale vedrørende X-hændelsen og besvare de spørgsmål, der blev rejst i dit brev,” skrev Gensler til husrepublikanerne. “SEC’s personale forbliver til rådighed for at besvare eventuelle yderligere spørgsmål, du måtte have.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button