AnalyseBitcoin

Kritiske begivenheder i denne uge kan afgøre skæbnen for Kryptomarkedets “Uptober”-rally

I denne uge kan vigtige økonomiske data og indsigt fra Federal Reserve enten styrke eller spore den forventede “Uptober” rally på kryptomarkedet. Mens kryptomarkedet generelt er kølet lidt af, oplever visse tokens som ENA og BONK stærke gevinster mod trenden.

I vores seneste opdatering i september talte vi om, at kryptoeksperter forudsagde prisstigninger i oktober for Toncoin (TON) og Yeti Ouro (YETIO). Med oktober nu her er kryptoinvestorer optimistiske for potentielle betydelige prisstigninger, især med Bitcoin i spidsen. Historisk set har oktober været en meget profitabel måned for kryptovalutaer, og data viser, at Bitcoin har klaret sig godt i denne periode i de sidste 13 år.

Denne uge byder dog på flere kritiske begivenheder, der enten kan sætte fut i den forventede “Uptober” markedsrally eller bremse det. Et af de vigtigste begivenheder er Federal Reserve-formand Jerome Powells tale, planlagt til mandag på National Association for Business Economics’ konference.

Investorer er spændt på Powells udtalelser, især med hensyn til mulige rentenedsættelser i november. Beskæftigelsesdata, der offentliggøres midt på ugen, vil bidrage til at skabe mere klarhed.

Ifølge en nylig tweet fra The Kobeissi Letter, en førende kommentar om globale kapitalmarkeder, kan flere vigtige begivenheder påvirke markedet. Disse rapporter, især ISM PMI for fremstillingssektoren og beskæftigelsesdata, vil give indsigt i tilstanden i USAs økonomi og direkte påvirke investorernes humør.

Desuden vil arbejdsmarkedsdataene torsdag og fredag give indsigt i beskæftigelsessituationen i USA, en kritisk indikator med betydelige konsekvenser for kryptomarkedet.

På tidspunktet for den seneste opdatering oplevede kryptomarkedet en stærk opadgående bevægelse, der bidrog til en markant genopretning. Markedsforholdene er dog lidt kølnet af, hvor den globale kryptomarkedsværdi nu ligger på 2,25 billioner dollars, hvilket svarer til et fald på 2,16 %. Visse tokens som FTX-børsens mislykkede token og meme-coins som ENA og BONK trodser dog den generelle markedsudvikling med bemærkelsesværdige gevinster.

Top  Kryptoeksperter advarer: Mt Gox tilbagebetalingsbegivenhed vil skade BCH mest på markedet

Som markedet går ind i “Uptober”, håber investorerne, at disse nøglebegivenheder ikke vil ryste markedet for meget. Samtidig handles Bitcoin (BTC) til $63.632,15, med et fald på 3,07 % i de sidste 24 timer og en stigning på 0,54 % i den seneste uge.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button