AnalyseBitcoinEthereumRipple

Krypto-Analyst spår stor XRP-stigning: Kan nå op til 40 US-dollar

Optimistiske udsigter for XRP-prisen

Kryptoanalytikeren Egrag Crypto har offentliggjort en meget optimistisk prognose for prisen på XRP. Ifølge hans analyse med Elliot Wave kunne prisen på altcoinen inden længe stige markant og nå værdier mellem 27 og 31 dollars. Egrag har angivet, at hvis den femte bølge af den bullish prisudvikling indtræder, kunne en stigning til op til 40 dollars være mulig.

Funderet analyse via Elliot Wave

Egrag Crypto er ikke den eneste, der analyserer XRP’s prisaktioner ved hjælp af Elliot Wave-analyse. Kapaciteten af denne analysemetode til at kunne forudsige omfattende og dynamiske prisbevægelser gør den populær blandt kryptoanalytikere. Ifølge Egrag begynder den femte og afgørende bølge mellem 1,236 og 1,618 af bølge 4 eller når 61,8% af den samlede længde af bølge 1 og 3.

Derudover påpegede Egrag, at disse scenarier kunne føre til, at prisen på XRP kunne nå Fibonacci-niveau 3 på 33 dollars. Han sammenlignede med Bitcoin og Ethereum for at understrege, at potentialet for XRP er usammenligneligt højt.

Kritisk gennemgang af andre eksperter

Mens Egrag’s forudsigelser spår en markant stigning i XRP-prisen, er der også kritiske stemmer i fællesskabet. For eksempel har analytikeren bag YouTube-kanalen ‘More Crypto Online’ påpeget, at XRP i øjeblikket ikke befinder sig i den femte bølge.

I stedet er den tredje bølge stadig under dannelse, og den nødvendige impuls for en breakout mangler endnu. Analytikeren forventer på kort sigt en tilbagevenden til supportniveauer mellem 0,52 og 0,56 dollars, før bevægelsen af den tredje bølge starter.

Dark Defender, en anden kryptoanalytiker, har udtrykt optimisme og antyder, at XRP-prisen snart vil nå 1 dollar. Ifølge ham er XRP klar til at “bryde igennem” den sidste ugentlige Ichimoku-sky ved 0,6649 dollar.

Top  Solana: Analyse af bullish trend og prognoseændringer

Langsigtede visioner

Egrag har desuden rettet fokus mod det langsigtede potentiale for XRP. Han forudser, at prisen på kryptovalutaen på lang sigt kunne stige til op til 1.780 dollars.

Dette baseres på antagelsen om, at XRP-prisen når Fib 4.272-niveauet ligesom Ethereum. Hans hidtil mest ambitiøse prognose indebærer, at XRP kunne nå en værdi på 2.500 dollars inden 2029, baseret på en samtale med en bankmand.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button