AnalyseBitcoinRipple

Krypto-Analytiker prognostiziert: XRP könnte durch Bitcoin über 67.000 $ steigen

En Krypto-Analyst ser potentiale for XRP-stigning

Analyse af potentiel fremtidig udvikling

En velrenommeret Krypto-Analyst har udtrykt optimisme vedrørende muligheden for en stigning i XRP’s værdi, især hvis Bitcoin formår at overskride $64.000. Ifølge analytikeren, der er kendt for sin indsigt i XRP, forbliver prisen på XRP for tiden “stærk” og kunne genoprette sit bullish momentum, hvis Bitcoin præsterer godt.

Grafisk repræsentation af forventninger

Analysens diagram viser, at XRP kan gå over den opadgående trendlinje, der stammer fra et svinglav den 5. juli. Hvis XRP når denne trendlinje, er der potentiale for yderligere stigning og en mulig gennembrydelse af modstanden omkring $0,65.

Sidste måneders prisbevægelser

I de seneste to måneder har XRP holdt sig inden for en sideværts bevægelse og handlet mellem $0,50 og $0,67. Flere analytikere mener, at denne bevægelse var en reaktion på afventningen af dommen i retssagen mellem Ripple og SEC.

Positive reaktioner på reduktion af bødestraf

Ripple Labs blev pålagt en bøde på $125 millioner af retten, hvilket var betydeligt mindre end de $2 milliarder, der blev foreslået af SEC. Denne beslutning blev positivt modtaget af XRP-handlere, og markedet bevægede sig i en bullish retning som følge heraf. SEC havde påstået, at XRP var blevet solgt til institutionelle investorer.

Forventninger til fremtiden

Selvom SEC har meddelt, at de vil appellere dommen, forventes det, at retten vil udskyde behandlingen af appellen. Dette kan betyde, at XRP fortsætter med at trives under de nuværende tekniske forhold. En afvist appel ville sandsynligvis have ført til yderligere opsving for XRP og signalere positiv udvikling for Ripple.

Top  Bitcoin-Prisen falder under $29.500, men der er stadig håb om atter at stige

Ved redaktionens afslutning blev XRP handlet til $0,546 ifølge TradingView.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button