AnalyseBitcoin

Krypto-FOMO tager rigtig fat: Gorilla-, ORDI- og Beam-tokens stiger parabolisk

FOMO får Krypto-markedet til at stige

Krypto-markedet i stigning

Die Angst, etwas zu verpassen (FOMO) har gjort sit indtog på både Krypto- og Aktiemarkedet, da investorerne forventer, at den amerikanske centralbank vil begynde at sænke renten i første halvdel af sidste år. Denne opfattelse støttes af faldet i den amerikanske dollarkurs (DXY), der er faldet til 103,2 $, og Angst- og Gier-indekset er steget til 70.

Risikoaktiver fortsætter med at præstere godt. Bitcoin, verdens største kryptovaluta, er steget til over 40.200 $, hvilket er et bemærkelsesværdigt niveau for en coin, der faldt til 15.000 $ i december sidste år. Amerikanske aktier har også oplevet en genopretning, og indekserne Dow Jones, Nasdaq 10 og S&P 500 er steget til deres højeste niveau i 2023.

FOMO i Altcoin-industrien

FOMO er også at finde i Altcoin-industrien. Gorilla, en ny Meme-Coin, er blevet en af de tokens med den bedste vækst, efter at den er steget med over 140 % inden for de sidste 24 timer. Denne genopretning har ført til, at den samlede markedskapitalisering er over 10 mio. $. Stigningen i kursen skyldes, at flere store børser som MEXC har noteret coinen, hvilket har gjort den tilgængelig for millioner af handlende.

ORDI, krypto-tokenet fra Bitcoin Ordinals, er også steget til en rekordhøjde på 45 $. Dette er en bemærkelsesværdig præstation for en token, der mandag morgen blev handlet til 45 $. Dens markedskapitalisering er steget til over 885 mio. $, da populariteten af Ordinals er steget markant. Data fra CryptoSlam viser, at den samlede omsætning af Ordinals inden for de sidste 24 timer er steget med over 10 %.

Top  Bitcoin stiger over 44.000 dollars - når det nye årshøjde

Samtidig er kursen på BEAM steget til 0,01380 $ og har dermed nået det højeste niveau siden november i år. Beam, tidligere kendt som Merit Circle, er en gaming-platform, hvis markedskapitalisering er steget til over 534 mio. $. Dette gør den til verdens 92. største kryptovaluta.

Stærke stigninger i andre kryptovalutaer

Mange andre kryptovalutaer er steget markant i de seneste dage. FTX Token, IOTA, Frax Share og Sei var nogle af de tokens med den bedste performance på verdensplan. Andre topperformere er Bitcoin Cash, Aurora, Songbird og Bonk.

Disse kryptovalutaer har tre hovedårsager til deres stigning. For det første er der en voksende optimisme om, at den amerikanske centralbank vil sænke renten i 2024, da inflationen falder. Priserne på holdbare varer som møbler og brugte biler er faldet i de seneste seks måneder. Jerome Powell har modsagt disse forhåbninger og advaret om, at centralbanken stadig kan hæve renten, men markedet tror ikke på det. Futures-data tyder på, at renten allerede vil blive sænket i marts 2024. I de fleste tilfælde klarer risikoaktiver som kryptovalutaer og aktier sig godt, når centralbanken sænker renterne.

For det andet er disse tokens steget på baggrund af optimisme om, at en Bitcoin-ETF vil blive godkendt, og kryptovalutaer har en tendens til at klare sig godt før en halvering af Bitcoin. I de fleste tilfælde klarer Altcoins sig godt, når Bitcoin er i en opadgående trend.

Kort sagt tyder FOMO og optimisme om rentesænkninger og mulig godkendelse af en Bitcoin-ETF på stigende kurser i kryptovalutaerne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button