BitcoinFinanzenMetaverse

Krypto-VCs investerer milliarder i Web3, NFT, DAO, Metaverse og Gaming projekter – Se hvor pengene går!

Risikovillige kapitalgivere (VCs) spiller en central rolle i finansieringen af nye og lovende virksomheder i branchen. Disse private investorer investerer normalt i små virksomheder og start-ups, som ofte ikke har adgang til aktiemarkederne, men som har potentiale for vækst og ekspansion. De modtager i bytte en ejerandel i den virksomhed, de investerer i.

På grund af den eksplosive vækst i Web3- og kryptovalutaområdet har mange VCs rettet deres fokus mod disse nye sektorer. Nogle af de mest kendte krypto-VC’er i dag inkluderer CV VC, Pantera Capital, Coinbase Ventures, Multicoin Capital, Solana Ventures, Spartan Group og IOTA Foundation gennem IOTA Foundation Investment Fund.

Krypto-VCs fejrer et stort comeback

I juli i år befandt den såkaldte Krypto Fear and Greed Index sig på sit laveste niveau. Dette værktøj evaluerer markedets stemning i kryptobranchen baseret på data fra trends, undersøgelser, møntdominans, sociale medier, markedsdynamik og volatilitet.

Dette indeks vurderes på en skala fra 0 til 100, hvor den laveste værdi betyder “ekstrem frygt” og den højeste “alt for grådig” med hensyn til investorernes fremtidsudsigter. Mens indekset faldt til et lavpunkt på 26 på et tidspunkt, er det siden steget en smule til 28 ved oprettelsen af denne artikel. Den lette stigning fulgte med, da Bitcoin annoncerede sin tilbagevenden til $60K-niveauet.

Selvom disse tegn opfordrer til forsigtighed, antyder en nylig rapport fra Galaxy, at krypto-VC’erne ønsker at drage fordel af det gunstige tidspunkt på markedet. Dette giver håb om, at den massive strøm af kapital i milliardklassen vil fungere som katalysator for en genopblussen af kryptomarkedet, når det har overvundet de nuværende udfordringer.

Top  10 Risici for Bitcoin-Anleger: Hvad du behøver at vide før du investerer

Hvor investerer VCs i kryptokurrency?

Galaxy rapporterer, at antallet af VC-aftaler og investeringer i kryptokurver er faldet markant siden 2022. Fjerde kvartal 2023 så de laveste tal i denne periode frem til i dag.

Den optimisme, der er vendt tilbage til kryptomarkedet i år, antyder en positiv vending. Antallet af krypto-VC-aftaler steg til 603 i første kvartal 2024, mens investeringerne steg til 2,5 mia. USD i kvartalet. I andet kvartal faldt aftalerne til 577, men det investerede kapital i kryptovirksomheder steg til 3,5 mia. USD.

Galaxy viser, at i andet kvartal 2024 investerede 24% af krypto-VC’erne i virksomheder og projekter inden for områder som Web3, Non Fungible Token (NFT), Decentralized Autonomous Organization (DAO), Metaverse og Gaming. Denne gruppe gav samlet set 758 millioner dollars i startkapital i denne periode.

Forecaster og Zentry havde de største aftaler inden for denne sektor med henholdsvis 150 og 140 mio. USD. Projekter og virksomheder, der fokuserer på infrastruktur, udgjorde 15% af krypto-VC-investeringerne, mens handels- og Layer-1-virksomheder (L1) hver modtog en andel på 12%.

Mislykkedes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button