AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Kryptoartikel: Binance oplever stor udstrømning af midler efter FTX-krise

Analyse af krypto-udvekslingsmarkedet

En nylig krise på børser som FTX har synliggjort den øgede sårbarhed på markedet. Dette står i kontrast til Binance, der har demonstreret større modstandsdygtighed, når det kommer til nettoudstrømning. Ifølge data fra digital aktivleverandør CCData oplevede Binance et udstrøm på næsten $1 milliard inden for en time under FTX-krisen. Efter den officielle DOJ-erklæring har Binance oplevet udstrømninger på store aktiver som BTC, ETH, USDT og USDC, hvilket svarer til omkring $800 millioner samlet. Dette viser markedets opfattelse af risiko, muligvis påvirket af de nye overholdelseskrav, som USA’s regering har pålagt Binance. Der ses også en betydelig stigning i BNB’s open interest som følge af spekulation forårsaget af forhåndsmeddelelserne.

Tilstrømning af kapital til Asien

Der er en tydelig tendens med en strøm af kapital ud af USA og hen mod det globale marked, især i retning af Asien, ifølge Dimitry Lapidus, nyudnævnt senioranalytiker hos CoinFund med base i Hongkong. Dette afspejler en generel bevægelse af kryptoentreprenører og kryptohandlere fra Asien, hvilket har ført til, at CoinFund har udvidet sin tilstedeværelse i regionen.

Licensansøgninger og brandopdatering

OKX har officielt ansøgt om en licens som virtuel aktivhandelsplatform under dets afdeling i Hongkong. Dette gør dem til det syvende selskab, der officielt ansøger, og det første store aktør under de nye love, der skal transformere Hongkong til en regional kryptohub. Samtidig har BingX annonceret en rebranding-initiativ med en opdateret visuel identitet for at gøre handelsoplevelsen mere intuitiv og brugervenlig.

Top  Ripples USD-gestützte Stablecoin tritt in die Beta-Phase

Interesse for bitcoin-minedrift i Mellemøsten

Det oversubskriberede 370 millioner dollars IPO fra UAE-baserede bitcoin-minedriftsfirma Phoenix på Abu Dhabi Stock Exchange viser en voksende entusiasme for bitcoin-minedrift i regionen. Dette viser en stærk interesse fra både detail- og professionelle investorer, selvom Phoenix indtil videre primært fungerer som en distributør af minedriftsudstyr i stedet for at være en egentlig minedriftsvirksomhed.

Kunst og NFT-samarbejde

Den kuraterede platform Avant Arte har annonceret et samarbejde med den generative NFT-kunstner Erick Calderon, også kendt som Snowfro, om at frigive den første fine art limited edition-print fra hans Chromie Squiggles-serie. Dette skaber en unik mulighed for kunstentusiaster og samlere for at erhverve et stykke unik kunst.

Artiklen indeholder allerede et billede, og derfor er yderligere billeder ikke nødvendige.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button