BitcoinRegulationRegulierung

Kryptofirma freigesprochen: “Block Earner handelte ehrlich”

Block Earner ‘Handelte Ehrlich’

Et australsk Bundesgericht har besluttet, at kryptovirksomheden Block Earner ikke skal betale en bøde for overtrædelser relateret til ikke-licenserede finansielle tjenesteydelser, da den tilbød sit Earner-produkt. Selvom retten betragtede overtrædelsen som alvorlig, konkluderede den, at Block Earner ikke skulle straffes, da den handlede “ærligt og ikke uagtsomt”, da den tilbød produktet.

Retten behandlede sagen, efter at den australske Securities and Investments Commission (ASIC) argumenterede for, at Earner-produktet blev tilbudt forbrugerne med vigtige beskyttelsesforanstaltninger. ASIC hævdede, at det faktum, at produktet var forbundet med kryptovalutaer, ikke betød, at dets levering faldt uden for finanstjenesteloven.

Som tidligere rapporteret af Bitcoin.com News bekræftede det føderale retsforvaltning den australske myndigheds position og afgjorde, at kryptovirksomhedens tilbud af Earner-produktet overtrådte bestemmelserne i Corporation Act.

Gerichtsurteil Ein Sieg Für Die Globale Kryptoindustrie

Som respons på rettens afgørelse betegnede Block Earner dommen som et vigtigt skridt fremad for en branche, der globalt havde været konfronteret med regulatorisk usikkerhed og aktiv håndhævelse fra tilsynsmyndighederne. Charlie Karaboga, administrerende direktør for Block Earner, udtalte:

“Fra begyndelsen var det aldrig vores hensigt at bryde reglerne eller omgå dem. Som opstart har vi gjort alt i vores magt for at overholde reglerne, herunder at indhente juridisk rådgivning og udarbejde en omfattende risikoramme. Selvom vi åbenlyst er skuffede over konstateringen af overtrædelsen i forbindelse med Earner-produktet, er vi glade for, at dommeren anerkendte vores ærlige bestræbelser og fritog Block Earner fra at være ansvarlig for bøden.”

I deres erklæring efter domstolens afgørelse den 4. juni sagde ASIC, at de stadig undersøger dommen.

Top  Bitcoin: SEC godkender første Bitcoin-Spot-ETF'er - Ethereum kurs med rally

Samtidig beordrede dommer Ian Jackman i sin afgørelse, at begge parter skal bære deres respektive retsomkostninger indtil den 9. februar. Dommeren forklarede dog, at ASIC skal dække Block Earners advokatomkostninger fra den 9. februar. Justice Jackman afslørede også, at ASICs juridiske repræsentanter havde erkendt, at overskriften i pressemeddelelsen fra tilsynsmyndigheden den 9. februar 2024 var forkert og havde “en tendens til at vildlede.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button