BitcoinFinanzen

Kryptofreundliche Bank revolutioniert Finanzlandschaft mit tokenisierten Vermögenswerten

Meld: Revolutionerer Finansverdenen med Tokeniserede Reelle Vermøgensværdier

Introduktion

Meld, en kryptofreundlig bank, har indgået et partnerskab med Swarm Markets for at introducere kredit- og kreditudnyttelsestjenester til tokeniserede reale værdier (RWAs) for private investorer. Dette partnerskab sigter mod at revolutionere traditionelle långivnings- og låntagmodeller ved at give private investorer adgang til on-chain faciliteter for aktiver som aktier, obligationer og ejendomme.

Innovativt Finansundertagelse

Meld har nylig opnået en Virtual Asset Service Provider (VASP) -licens i Litauen, hvilket har styrket bankens position til at give brugerne sømløs adgang til tokeniserede RWAs og samtidig overholde relevante finansielle regulativer. Denne licens giver også Meld mulighed for at ansøge om lignende licenser i andre EU-lande i henhold til Market in Crypto Assets (MiCA) -forordningen.

Fremtiden for Tokeniserede RWAs

Tokeniserede RWAs er en voksende trend i kryptoindustrien, og eksperter forudser en markedsværdi på flere billioner dollars i nær fremtid. Meld ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel fra private investorer, der ønsker at diversificere deres porteføljer og udnytte markedsmuligheder, især i opadgående perioder som Bull Runs.

Styrkelse af Private Investorer i Kryptoværdenen

Partnerskabet mellem Meld og Swarm Markets sigter mod at udnytte eksisterende aktiver som aktier til at investere mere i digitale valutaer som bitcoin. Ved at integrere traditionelle finansaktiviteter med blockchain-økosystemet skaber dette partnerskab et miljø for sikkerhedsunderstøttede udlån og låneaktiviteter for private investorer.

Slutningen på Dezentral Finansiering

Melds partnerskab med Swarm Markets markerer en vigtig milepæl i at demokratisere adgangen til tokeniserede reale værdier for private investorer. Med en stor brugerbase i kikkerten og godkendelser fra myndighederne er Meld klar til at spille en central rolle i indførelsen af decentral finansiering og tokenisering af aktiver i finansverdenen.

Top  Hackerangreb på US-Börsenaufsicht SEC: Kryptobranche i chok over manipulerede kurser!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button