AnalyseBitcoinEthereumRipple

Kryptomarkederne oplever stærkt comeback: Bitcoin springer til 56.000 USD!

Kryptomarkederne oplever stærk tilbagevenden

Kryptomarkedet har oplevet en markant genopretning i løbet af nattens handel, da investorer fortsat er optimistiske med hensyn til branchen og potentialet for en intervention fra den amerikanske centralbank. Prisen på Bitcoin sprang op til et højt niveau på 56.000 USD, hvilket svarer til en stigning på over 7.000 point fra mandagens lavpunkt.

Ethereum steg til 2.525 USD, mens prisen på Stellar Lumens (XLM) nåede 0,090 USD, hvilket er 20 % over mandagens lavpunkt. Aave toppede ved 104,30 USD, en stigning på 35 % fra mandagens lavpunkt. Samtidig steg Ripple (XRP) til 0,50 USD, en stigning på 18 % fra mandagens lavpunkt. Andre coins, der har præsteret godt, inkluderer Akash Network (AKT), Bret, Helium (HNT) og Ondo Finance.

Disse mønter har genvundet noget terræn, men befinder sig stadig i en bjørnemarkedssituation. Dette defineres som en situation, hvor en aktiv klart falder mindst 20 % fra sit højdepunkt inden for en given tidsramme.

XRP-tokenet fra Ripple er faldet med 22 % fra sit højdepunkt tidligere på måneden, mens XLM ligger 20 % under det foreløbige månedshøjdepunkt.

Globale aktier genopretter sig

Den primære årsag til genopretningen på kryptomarkedet er den stigende tendens på verdensaktiemarkederne. I Japan steg Nikkei 225 og Topix-indekset med næsten 10 %, efter at de mandag faldt med over 14 %.

I Hongkong steg Hang Seng Index med 20 basispoint, mens den sydkoreanske Kospi-indeks steg med over 4 %. Samme tendens kunne ses i Indien, hvor Nifty 50-indekset steg med 0,50 %.

Det mest bemærkelsesværdige var dog, at de amerikanske aktiefutures også lå i plus: Dow Jones-indekset steg med 320 point, mens indekserne relateret til Nasdaq 100 og Russell 2000 steg med mere end 1 procent.

Top  Stigende efterspørgsel på Bitcoin får optionsmarkedet til at nå rekordhøj værdi

Denne genopretning skete, da investorerne overvejede de seneste begivenheder og købte ved kursfald.

Mulighederne for Stellar, AAVE og Ripple

Der er flere grunde til stigningen i Stellar Lumens, AAVE og Ripple.

For det første kan en recession i USA, som jeg nævnte mandag, faktisk være en positiv katalysator for risikofyldte aktiver som kryptokurver og aktier, da det ville presse Federal Reserve til handling.

Investorer forventer allerede flere rentenedsættelser i løbet af året. ING-analytikere forventer, at Federal Reserve vil sænke renten med 0,50 % i september, efterfulgt af en række yderligere nedskæringer på 0,25 % senere på året. De skrev:

„Vi kan forestille os, at Federal Reserve imødekommer nogle af markedets bekymringer og gennemfører mindst et, måske endda to, skridt på 50 basispoint for at bringe politikken hurtigt til en mere neutral base. På nuværende tidspunkt hælder vi mod 50 basispoint i september efterfulgt af en række på 25 basispoint.“

Jefferies-analytikere forventer, at Federal Reserve vil afholde et krisemøde i august og sænke renten med 0,25 % eller 0,50 %. UBS-analytikere forventer rentenedsættelser på 100 basispoint.

Som vi så i 2020, klarer aktier og kryptokurver sig godt, når Federal Reserve sænker renten. Som vi så i 2022, falder de, når Federal Reserve hæver renten.

Bitcoin-prisudvikling

En anden grund til stigningen for de tre coins er, at Bitcoin har genvundet noget terræn. Det sprang tirsdag til 56.000 USD og har dannet to vigtige diagrammønstre, som vist ovenfor.

Der er dannet et Hammer-chartmønster, der er kendetegnet ved en lang nedre skygge og en lille krop uden øvre skygge. Det er et af de mest populære omvendte tegn på markedet.

Top  Milliarden Euro aus dem Kryptoschatz von movie2k beschlagnahmt: Was passiert jetzt damit?

Bitcoin dannede også et faldende, udvidende kilemønster, hvilket er et andet bullish mønster. Faktisk dannende mønten, som vist nedenfor, i 2020, da Covid-19-pandemien begyndte, et lignende mønster.

Den bullish breakout for Bitcoin bekræftes, når mønten stiger over den glidende 50-dages gennemsnit.

Altcoins som AAVE, Stellar Lumens og Ripple viser en tæt korrelation med Bitcoin. For eksempel steg disse coins i marts til et flerårigt højdepunkt, da Bitcoin nåede en rekordhøjde.

Der er imidlertid en betydelig risiko for, at denne opsving kan være en del af en “Dead Cat Bounce”, hvor et fritfaldende aktiv oplever en kortvarig tilbagevenden og derefter genoptager nedtrenden. Dette korte opsving sker, fordi nogle investorer køber ved kursfald.

Den anden risiko er, at Bitcoin forbliver under de glidende 50- og 100-dages gennemsnit, hvilket betyder, at bjørnene stadig har kontrollen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button