AnalyseBitcoinDogecoinEthereum

Kryptomarkedet fortsætter med at falde: Bitcoin, Ethereum og Solana lider store tab

Bitcoin falder under 58.000 USD

Bitcoin har haft en udfordrende uge med priserne, der faldt under 58.000 dollar fredag. Data fra CoinGecko viser, at prisen på den førende kryptocurrency er faldet med mere end 4 % i løbet af den seneste dag og ligger nu på 57.932 USD. Dette er endnu lavere end de 58.060 USD, der blev nået tidligere på ugen.

Ethereum og Solana oplever større procentvise fald

Mens Bitcoin har haft en dårlig måned, har både Ethereum og Solana oplevet langt større procentvise fald i løbet af august. Ethereum er faldet med 5 % i dag og næsten 9 % denne uge, med en månedlig tilbagegang på over 22 %. Prisen er nu på 2.440 USD. Solana har også haft det hårdt og faldet med næsten 9 % til en aktuel pris på ca. 133 USD, med en tilsvarende ugentlig tilbagegang. Siden begyndelsen af august er Solana faldet med over 21 %.

Andre kryptocurrencies lider også

Andre førende kryptovalutaer som Dogecoin og TONcoin har også oplevet betydelige tab i august. Dogecoin er faldet med ca. 18 %, mens TONcoin er faldet med 21 %. TONcoin led især et stort tab efter nyheden om arrestationen af Telegrams medstifter og CEO Pavel Durov.

Liquidationer på markedet

De generelle tilbagegange på kryptomarkedet har resulteret i en stigning i liquidationer. Data fra CoinGlass viser, at der i de sidste 24 timer er blevet likvideret long- og short-positioner for 186 millioner US dollars. Bitcoin stod for størstedelen af disse likvideringer med næsten 58 millioner USD.

Top  Brad Garlinghouse kritiserer Dogecoin og forsinket regulering af kryptomarkedet: Hvad betyder det for fremtiden?

Markedet falder uden åbenlys årsag

Det er ikke umiddelbart klart, hvorfor markedet oplevede tilbagegang fredag. Selvom aktiemarkedet kun faldt let, efter at en inflationsrapport opfyldte forventningerne, er der spekulationer om kommende rentenedsættelser efter udtalelser fra Jerome Powell, formand for den amerikanske centralbank, om at “tiden er inde til at tilpasse politikken”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button