AnalyseBitcoinEthereum

Kryptomarkedet: KI forudser stor stigning for Bitcoin, moderat vækst for Ethereum og øget værdi for Solana

Bitcoin könnte eine Rallye auf über 80.000 Dollar bevorstehen

Bitcoin er kendt som markedets vigtigste kryptovaluta og lederen, som de fleste andre coins orienterer sig efter. I øjeblikket handler den for cirka 62.400 dollar, og ifølge CoinCodex’ AI forventer de en meget positiv udvikling for Bitcoin i de kommende måneder. Dataene viser, at AI’en forudsiger en betydelig vækst for BTC i løbet af de næste 30 dage.

Faktisk forudser AI’en, at Bitcoin i de kommende 30 dage kunne stige med over 40%, hvilket ville bringe BTC til en kurs på 87.510 dollar den 8. november. På kort sigt ser AI’en også gode muligheder for gevinster med en forventet stigning på 17,7% til over 73.000 dollar inden for fem dage.

AI’en bruger blandt andet forholdet mellem positive og negative dage i den sidste måned, hvor BTC havde 18 ud af 30 dage, der sluttede med gevinster. Sentimentet for Bitcoin vurderes også som bullish i øjeblikket. Den seneste udvikling viser en positiv tendens for Bitcoin, idet den har formået at etablere et bundniveau omkring 50.000 dollar og allerede har sat to højere bunde ved 52.500 dollar og 60.000 dollar.

Mange virkelige analytikere forventer, at Bitcoin i den allerede meget positive oktober måned vil stige markant og muligvis nå målet om 70.000 dollar inden månedens udgang. Måske kan Bitcoin endda nå et nyt all-time high på vej mod 75.000 dollar. AI-prognosen ser derfor ud til at stemme godt overens med virkelige analytikeres forventninger.

Top  Stor interesse for investering i grøn energi hos blevende europæiske virksomheder

Ethereum könnte ebenfalls eine kleine Rallye bevorstehen

AI’en fra CoinCodex har en lidt anderledes analyse for Ethereum. Ethereum er den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin og den vigtigste altcoin, med en markedsdækning på næsten 300 milliarder dollar og en markedsdominans på 13,5%. AI’en ser også et opadgående potentiale for Ethereum i de kommende måneder, men langtfra så stærkt som for Bitcoin.

Faktisk forventer AI’en, at ETH i de kommende fem dage vil stige med cirka 4,9% til 2.545 dollar. Ethereum handles i øjeblikket til cirka 2.420 dollar. Interessant nok forudsiger AI’en kun en marginal stigning på 6,87% for Ethereum i de næste 30 dage, med en værdi tæt på 2.600 dollar, som Ethereum kunne nå inden den 8. november. Derudover vurderer AI’en sentimentet for Ethereum som bearish i forhold til Bitcoin.

Dette kan skyldes, at Ethereum hidtil ikke har levet op til forventningerne hos mange investorer i løbet af bullish-markedet og generelt har genereret mindre gevinster sammenlignet med Bitcoin. Derudover har Ethereum kun haft 16 dage med positive afslutninger i de sidste 30 dage i modsætning til Bitcoin. Samtidig ser mange virkelige analytikere stadig et højere afkastpotentiale for Ethereum i forhold til Bitcoin, hvilket gør det køb af Ethereum til en potentiel god investering, hvis den kan indhente sit underskud inden årets udgang.

Auch bei Solana rechnet die KI mit Wachstum

Ud over Ethereum har især Solana i de seneste år vist sig at være en af de mest betydningsfulde og markedsdominerende altcoins. Solana har opbygget en massiv markedsdækning på over 67 milliarder dollar. På årets begyndelse lykkedes det for SOL at gennemføre en massiv rallye, der mere end ti-doblede værdien og førte til en års højeste kurs på over 200 dollar.

Top  BaFin ordner sofortige Einstellung von unerlaubter Finanzportfolioverwaltung an - Was tun, wenn Sie von Bitcoin Buyer betroffen sind?

Ligesom Ethereum har Solana dog ikke formået at overgå sit hidtil rekord-høje kurs på cirka 250 dollar. Derfor forventer CoinCodex’ AI også kun en lavere afkast inden for de næste fem eller tredive dage. Mens Solana i øjeblikket har en værdi på 143 dollar, forventer AI’en kun en minimal stigning til lidt over 144 dollar i de kommende dage.

I den følgende måned ser det imidlertid noget anderledes ud, da AI’en forudsiger en stigning på cirka 13,8% til over 163 dollar for Solana inden den 8. november. Selvom AI’en stadig vurderer Solanas sentiment som bearish, er den her lidt mere positivt stemt end for Ethereum. Forholdet mellem positive og negative slutninger inden for de sidste 30 dage ligger på samme niveau som for Ethereum med 16 grønne dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button