AnalyseBitcoinDogecoin

Kryptomarkedet oplever let tilbagegang: Bitcoin falder markant på dagens chart.

Kryptomarkedet oplever let tilbagegang

Kryptomarkedet oplevede en let tilbagegang i løbet af weekenden, især med Bitcoin (BTC) der viste betydelige fald på dets daglige diagram.

Bitcoin falder

Bitcoin handles kl. 10:00 bulgarsk tid til 57,850, hvilket repræsenterer et fald på 1 % i løbet af de seneste 24 timer og næsten 10 % fald i løbet af ugen.

Ether og andre kryptokurver følger trop

Ether, den næststørste kryptokurrency, faldt også og blev handlet til 2,440 amerikanske dollars ved skrivetidspunktet, hvilket svarer til et fald på 1.7 % på dagen og 11 % i ugen. Andre vigtige kryptokurver såsom BNB, Solana, DOGE og TON mistede mellem 2.5 % og 4 % af deres værdi.

Store likvidationer på markedet

På markedet var der betydelige likvidationer, hvor der i løbet af de seneste 24 timer blev likvideret over 151 millioner amerikanske dollars, primært fra long-positioner. Dette inkluderede en likvidation af Bitcoin til en værdi af 45.62 millioner amerikanske dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin hat die Gefahrenzone verlassen: Auf dem Weg zu einer neuen Rallye?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button