AnalyseBitcoin

Kryptomarkedet oplever positiv reaktion på amerikanske økonomiske data

Kryptomarkt reagerer positivt på US-økonomiske data

Den pludselige opblussen på kryptomarkedet fra onsdag blev ledet af Bitcoin (BTC), efter opmuntrende nyheder om inflationen i USA blev offentliggjort. Den positive dynamik påvirkede også altcoins, herunder Near Protocol (NEAR), hvis pris er steget med næsten 17 % inden for de seneste 24 timer og for øjeblikket ligger på 8,18 amerikanske dollars.

En nylig rapport antyder, at US-inflationen for første gang i år er aftaget, hvilket giver håb i kampen mod stigende priser. Nyheden blev positivt modtaget af krypto-investorer, hvilket straks fik priserne på de fleste kryptovalutaer til at stige.

Kryptomarkedet reagerer positivt på US-økonomiske data

Den amerikanske centralbank Federal Reserve, som har ansvaret for at kontrollere inflationen i USA, har i det forgangne år betydeligt hævet rentesatserne for at bremse økonomien og dæmpe inflationen. Inflationens aftagende hastighed kan tilskrives lavere gas- og fødevarepriser, selvom huslejeomkostningerne i landet forbliver vedvarende høje, hvilket har fået Fed til nøje at overvåge dette aspekt.

I april 2024 steg CPI-inflationen med 0,3 %, og selv når man udelukker priserne på fødevarer og energi, forbliver dette tal uændret. Denne sats er lavere end de månedlige stigninger på 0,4 %, der blev registreret i februar og marts, men højere end de 0,1 % til 0,2 %, der ofte blev observeret i slutningen af 2023.

Den samlede markedskapitalisering af kryptovalutaer er steget med 5,87 % til 2,39 billioner amerikanske dollars inden for de seneste 24 timer, hvor Bitcoin (BTC) er steget med cirka 6,50 % og nu handles til omkring 66.000 amerikanske dollars. Dette niveau blev sidst set i slutningen af april, før der opstod betydelig volatilitet på det digitale aktivmarked. Inden for de seneste 24 timer blev der derefter likvideret næsten 60 millioner amerikanske dollars i BTC-positioner, hvoraf det overvejende flertal var short-positioner.

Top  Bitcoin Spot ETF: Genehmigung zu 99,9 % sicher - Steigt der Bitcoin Kurs auf 50.000 USD?

I mellemtiden viser prisdataene blandt de bedste 100 Altcoins, at NEAR havde den 4. bedste performance inden for de seneste 24 timer. De bedste kryptovalutaer i denne periode var Beam med en stigning på 16,67 %, Fantom med en stigning på 22,66 % og Book of Meme med en stigning på 24,63 %.

Vil NEAR-prisen fortsætte med at stige?

Det bredere kryptomarked oplever i øjeblikket en positiv momentum, hvor NEAR Protocol (NEAR) viser potentiale for et gennembrud. NEAR er steget med over 11% til 7,81 amerikanske dollars, og tekniske indikatorer samt nylige markedsaktiviteter tyder på, at en betydelig prisstigning snart kan komme. Prisdiagrammet for NEAR viser et stigende trekantmønster, som ofte betragtes som et bullish fortsættelsessignal.

Tradere bliver i stigende grad optimistiske, hvilket understøttes af stigningen i det åbne interesse for NEAR futureskontrakter. Som det kan ses på diagrammet ovenfor, ligger den Relative Strength Index (RSI) også komfortabelt over 60, hvilket indikerer et sundt købemomentum.

Hvis Near Protocol (NEAR) formår at holde sig over det psykologisk vigtige niveau på 8 amerikanske dollars i længere tid, kunne en stigning mod 9,9 amerikanske dollars være i vente. Hvis der derimod opstår et brud under trendlinjen, kunne en korrektion ned til 6,5 amerikanske dollars følge.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button