AnalyseBitcoinEthereum

Kryptomarkedet: Stabilisering af total markeds kapitalisering, mens Bitcoin konsoliderer og Bittensor DAO nærmer sig $500 USD

Den samlede markedsandel (TOTAL) for kryptovalutaer er i øjeblikket stabil, da markedet fortsætter med at køle af. Bitcoin’s pris forventes at opleve konsolidering i de kommende handelssessioner. Mens Bittensor DAO-tokenet (TAO) fortsætter med sin opadgående trend og nærmer sig $500-mærket.

I dagens nyheder:

  • USA’s Repræsentanhus har vedtaget Financial Innovation and Technology for the 21st Century Act (FIT21), som vil etablere rammerne for regulering af digital formuesområde.
  • VanEck presser på for, at Securities and Exchange Commission (SEC) godkender ansøgninger om Spot Ethereum ETFs efter “first come, first served” -princippet. SEC har imidlertid fastlagt præcedens for at godkende alle ansøgninger samtidigt for at eliminere fordelene ved at være den første, hvilket ifølge VanEck rejser bekymringer om retfærdighed.

Samlet markedsandel ved vigtig støtte

Den samlede kryptovalutamarkedsværdi når $2,50 billioner, en vigtig støtteniveau, der tidligere er blevet testet flere gange. Eksperter forventer, at markedet vil reagere positivt på dette niveau, især da indstrømningerne de seneste 24 timer er steget markant.

Næste store modstandsniveau ligger i øjeblikket på $2,61 billioner, men sandsynligheden for, at TOTAL når dette niveau, er meget lav. En positiv udvikling vil sandsynligvis kun bringe den samlede markedsandel over $2,55 billioner.

På den anden side vil en nedgang under $2,50 billioner føre til en tilbagesendelse til $2,45 billioner, hvilket vil eliminere enhver bullish potentiale, som TOTAL måtte have.

Bitcoin kunne opleve konsolidering

Bitcoin prisen ligger i øjeblikket på $69.500, efter at have mislykkes med at bryde igennem barrieren ved $71.800. BTC har i øjeblikket vigtig støtte ved $68.500, og sandsynligheden for en nedgang til dette niveau er høj. Dog forventes det ikke, at kryptovalutaen vil falde under dette niveau.

Top  Kommer der en miner-død i horisonten? - Analyse af det kommende Halving og investeringstendenser i minerindustrien

I stedet forventes Bitcoin-prisen sandsynligvis at konsolidere sig mellem de nævnte støtte- og modstandsniveauer. Denne konsolidering vil give BTC mulighed for at forsøge at bryde igennem modstanden ved $71.800 igen.

En tab af støtte ved $68.500 kunne imidlertid resultere i tab, da den digitale valuta kunne falde til $66.000 eller lavere.

Bittensor står over for en udfordring

Bittensors native token (TAO) handles i øjeblikket til $468, efter at være steget med 30 procent på tre dage. Denne stigning presser TAO mod modstanden ved $500, som den har forsøgt at overskride tre gange uden held i løbet af den seneste måned.

En test af denne linje som støtte kunne ændre TAO’s prisaktion og muligvis starte en opsving. Dette skyldes, at dette niveau tidligere er blevet testet både som modstand og støtte, hvor sidstnævnte har ført til prisstigninger.

Hvis gennembruddet imidlertid mislykkes, kunne Bittensor sandsynligvis falde til $418 eller lavere, måske endda til $351. Dette niveau er blevet testet mange gange som bund og etableret som kritisk støtte for TAO.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button