AnalyseBitcoinDogecoinEthereumRipple

Kryptomarkt erlebt robuste Gewinne: Was sind die Gründe?

Kryptomarkt-Rallye, her er årsagerne

En række faktorer har bidraget til gevinsten i den digitale aktivklasse-sektor og løftet kryptopriserne til nye højder. Med det stigende interesse i godkendelsen af en Ethereum ETF er der også andre grunde, der har skabt optimisme blandt markedets deltagere.

Ethereum ETF styrker tilliden til kryptomarkedet

De stigende chancer for godkendelse af en Spot Ethereum ETF af U.S. SEC har styrket tilliden på markedet, som det kan ses i dagens kraftige stigning i Ethereum-prisen. Ethereum (ETH), verdens næststørste kryptocurrency, steg med næsten 20% i de seneste 24 timer, drevet af voksende optimism om godkendelse af en Spot Ethereum ETF.

Denne bullish dynamik følger U.S. SEC’s opfordring til udbydere om at opdatere deres 19b-4 indsendelser, hvilket markant har øget chancerne for en ETF-godkendelse. Førende Bloomberg-analytikere vurderer nu sandsynligheden for godkendelse til 75%, sammenlignet med tidligere 25%.

Det er værd at nævne, at den første beslutning om VanEck Spot Ethereum ETF forventes truffet på torsdag den 23. maj og potentielt kan forårsage yderligere prisudsving. Med stigende optimisme steg Ethereum-prisen for første gang siden den 9. april over 3.650 dollars.

Denne optimisme har også påvirket det bredere altcoin-marked positivt, med betydelige gevinster inden for forskellige digitale valutaer. On-Chain-analysevirksomheden Santiment pegede på en omfattende stigning i markedskapitaliseringen og understregede virkningerne af Ethereums bullish trend på hele kryptomarkedet.

Bullish forudsigelser

Med den stigende optimisme omkring Ethereum ETF-godkendelsen har flere markedsanalytikere givet en bullish udsigt til Ethereum-prisen. QCP Capital har for nylig udtalt, at ETH-prisen ved godkendelse af Ethereum ETF af U.S. SEC på kort sigt kunne nå 4.000 dollars og muligvis 5.000 dollars inden udgangen af året.

Top  Analyse: Diese vier Faktoren könnten den Kryptomarkt nachhaltig erholen lassen, sagt Top-Analyst.

I overensstemmelse med den bullish stemning sagde den kendte kryptomarkedsanalytiker Miles Deutscher, at Ethereum kunne stige til 6.400 dollars. Ved evaluering af bitcoins præstation efter godkendelse af Spot Bitcoin ETF i U.S. forudsagde han, at Ethereum kunne nå 6.446 dollars inden udgangen af juli.

QCP Capital og flere andre markedsovervågere advarede dog også om, at en forsinkelse i godkendelsen af ​​U.S. SEC kunne føre til øget volatilitet på det brede marked.

Bitcoin ETF-tilstrømning

Den amerikanske Spot Bitcoin ETF har fortsat tiltrukket opmærksomhed fra globale markedsdeltagere med betydelige tilstrømninger. Efter en positiv fremdrift i sidste uge med tilstrømninger på cirka 950 dollars, begyndte denne uge også positivt.

Ifølge Farside Investors beløb de samlede tilstrømninger til Spot Bitcoin ETFs sig mandag den 20. maj til 237,2 millioner dollars. ARK Invests ARKB toppede listen med en tilstrømning på 68,3 millioner dollars, efterfulgt af BlackRocks IBIT med 66,4 millioner dollars i fondstilstrømninger. Det ser også ud til, at Exodus fra Grayscale langsomt aftager med en tilstrømning på 9,3 millioner dollars til GBTC.

Krypto-lovgivning får støtte

Dagens kryptomarked-rally kunne også være drevet af betydelige reguleringsmæssige udviklinger i U.S. Blockchain Association har for nylig sendt et brev til taler Johnson og repræsentant Jeffries og opfordret dem til at støtte Financial Innovation and Technology for the 21st Century Act (FIT21 Act).

Denne foreslåede lovgivningsinitiativ sigter mod at etablere en klar reguleringsramme, der fremmer innovation og samtidig sikrer forbrugerbeskyttelse. Brevet, støttet af Crypto Council for Innovation og 60 andre enheder, understreger branchens brede enighed om behovet for denne lovgivning.

Indflydelsesrige virksomheder som Andreessen Horowitz, Coinbase og Circle samt vigtige lovgivere har støttet lovforslaget. FIT21 Act sigter mod at definere myndigheden for digitale aktiver mellem CFTC og SEC og lover sikrere og mere effektive markeder. Denne reguleringsklarhed forventes at styrke investorernes tillid og fremme bæredygtig vækst i kryptosektoren.

Top  Kinesiske byer afslutter 2023 med digitale yuan-udlodninger - Se hvorfor det kan have store konsekvenser!

Konklusion

Kryptomarkedet har oplevet positiv dynamik siden sidste uge, da investorerne tilsyneladende har genvundet tilliden til den digitale aktiverum. Desuden har de seneste afkølingsdata for U.S. CPI-inflationen fremmet tilliden blandt investorerne på det bredere finansområde, for ikke at nævne kryptomarkedet.

Med stigende væddemål om godkendelse af Ethereum ETF og klarhed over kryptoreguleringer ser det ud til, at handlernes fokus skifter mod kryptokurver. På nuværende tidspunkt steg Bitcoin-prisen med 6,11% i de seneste 24 timer og handles til 70.918,95 dollars, hvor handelsvolumen på en dag steg med 129,96% til 52,87 milliarder dollars.

Samtidig steg Ethereum-prisen med 17,80% til 3.655,47 dollars, og Solana-prisen steg med 2,32% til 181,68 dollars. Derudover oplevede XRP-prisen gevinster på 5,67% til 0,5431 dollars, mens det førende meme-coin, Dogecoin, steg med 8,40% til 0,1643 dollars.

Ifølge CoinGlass-dataene steg åbne interesser på Bitcoin-futures med 7,48% til 499,91k BTC eller 35,52 milliarder dollars. Samtidig steg Ethereum-åben interessen fra i går med 25,95% til 14,65 milliarder dollars.

Alt i alt afspejler den aktuelle udvikling på kryptomarkedet en voksende positiv stemning og øget interesse for digitale aktiver, hvilket antyder en lovende fremtid for kryptokurver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button