BitcoinDeFiEthereum

Kryptomogul i problemer: James Fickel lider tab på over $43 millioner

James Fickel i Kryptosværmmen: En historie om økonomisk nedtur

En betydningsfuld tilbagegang

James Fickel, en kendt skikkelse i Kryptoverdenen og grundlægger af Amaranth Foundation, har lidt betydelige økonomiske tilbageslag siden begyndelsen af januar.

Stigende gæld og tab

Hans aktuelle gæld hos den decentrale låneplatform Aave er steget til $132 millioner, med tab på over $43 millioner.

En farefuld investering

Fickel, en tidligere ETH-investor, troede oprindeligt, at Ethereum ville stige i værdi i forhold til Bitcoin, da han den 10. januar lånte $172 millioner i Wrapped Bitcoin (WBTC). Herefter udvekslede han disse til Ether og satsede på dets stigning i forhold til Bitcoin.

Ether har dog i år udviklet sig under gennemsnittet i forhold til Bitcoin, hvilket har ført til betydelige tab for Fickel.

Konsekvenserne

Siden begyndelsen af 2024 er værdien af Ethereum faldet med over 24% i forhold til Bitcoin siden årsskiftet og mere end 9% i løbet af den sidste måned.

Som følge heraf var Fickel nødsaget til at bruge $12 millioner i USDC for at erhverve WBTC og omdanne en del af sine Ether-beholdninger for at håndtere sin gæld. Ifølge Debank-data afspejler hans nuværende gæld konsekvenserne af hans mislykkede strategi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin-Prognose: Renommeret krypto-handler forudsiger en massiv 37% rally, der kan sende prisen på over 41.000 dollars

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button