AnalyseBitcoinEthereum

Kryptowährungsmarkt erlebt massiven Anstieg: Bitcoin-Preis nahe Allzeithoch, Lido DAO überrascht mit 30% Gewinn in 24 Stunden

Kryptomarkedet oplever stærk stigning

Stærk stigning på kryptomarkedet

Kryptomarkedet har oplevet en markant stigning i løbet af de seneste 24 timer, hvor prisen på Bitcoin nærmer sig at bryde det historiske højdepunkt. I midten af denne optur har Lido DAO overrasket sine investorer med en 30% gevinst på blot 24 timer. Dette kan tilskrives den skiftende landskab af Bitcoin- og Ethereum-ETF’er.

Stigning i kapitalisering

Den samlede kapitalisering af kryptomarkedet oversteg i går 2,50 billioner dollar, drevet af investorernes tillid. Stigningen blev drevet af en kraftig strøm af spot Bitcoin-ETF’er i den foregående uge og mulig godkendelse af spot Ethereum-ETF’er.

Stigende inflow

Inden for de seneste 24 timer har der været mere end 237 millioner dollars i indstrømninger, herunder 9,4 millioner dollars observeret fra Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Dette har løftet den samlede kapitalisering til 2,53 billioner dollar, hvilket markerer en månedlig top.

Prisudvikling

Prisen på Bitcoin ligger i øjeblikket på 71.000 dollar og nærmer sig $73.650 for at skabe en ny rekord. Krypto-aktivet steg med over 7% på blot en dag fra $66.000.

Lido DAO’s bemærkelsesværdige stigning

Sammen med Bitcoin og andre top kryptovalutaer steg prisen på Lido DAO også markant og viste sig at være den bedst præsterende aktiv i dag. Inden for 24 timer steg LDO næsten 30%, hvor handelsprisen gik fra 1,7 dollar til 2,28 dollar.

Gala Games blev udnyttet

Det er bemærkelsesværdigt, at Gala Games blev udnyttet, hvor en hacker oprettede 5 milliarder GALA-token til en værdi af 214 millioner dollar. Indtægterne fra salget af 592 millioner GALA til en værdi af 21,8 millioner dollar blev solgt, inden det blev bekræftet af systemadministratorerne.

Top  Verden står overfor en "perfekt storm" på finansmarkederne: USA og Japan i centrum for global nedgang

Ethereum overgår Mastercard

Når det kommer til markedskapitalisering, overgår Ethereum Mastercard med 437 milliarder dollar sammenlignet med sidstnævnte 427 milliarder dollar.

Positiv udvikling på kryptomarkedet

Den samlede udvikling på kryptomarkedet viser positive signaler, drevet af forskellige faktorer som Bitcoin- og Ethereum-ETF’er, prisstigninger og bred interesse fra investorerne. Det vil være interessant at se, hvordan markedet udvikler sig i de kommende dage og uger, især med henblik på potentielle historisk høje og gevinstmuligheder for investorerne.

Derfor er der en mulighed for, at kryptomarkedet vil fortsætte med at stige i værdi, drevet af forskellige positive udviklinger og en stigende interesse fra institutionelle investorer. Det vil være spændende at følge med i, hvordan markedet udvikler sig i de kommende dage og hvilken indflydelse dette vil have på investeringsmulighederne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button