AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinMetaverse

KuCoin Labs annoncerer strategisk investering i Bitcoin-økosystemet

KuCoin Labs annoncerer strategisk investering i Bitcoin-økosystemudvikling

KuCoin Labs, den virksomhedsmæssige VC-arm i KuCoin-økosystemet, har annonceret en strategisk investering for at fremme udviklingen af Bitcoin-økosystemet.

KuCoin-investeringsplatformen samarbejder med Bitcoin Layer 2 smart kontraktplatformen Dovi for at hjælpe den med at nå sine “afgørende milepæle.”

Lou Yu, leder af KuCoin Labs, bemærkede, at “KuCoin Labs vil fortsat hjælpe Dovi med at nå sine afgørende milepæle, herunder produktinnovation, markedsudvidelse og forbedring af brugeroplevelsen.”

Den strategiske investering viser KuCoin Labs’ forpligtelse og tro på udviklingen af kryptoindustrien på lang sigt.

KuCoin Labs har tidligere investeret i forskellige tidlige projekter for at bidrage til bæredygtig vækst i kryptorummet. Platformen har også oprettet en dedikeret fond til at støtte BTC-native projekter.

Virksomheden meddelte desuden, at KuCoin Labs vil fortsætte med at investere i Bitcoin-økosystemet og har også inviteret native projekter til at blive partnere i udviklingen.

I april lancerede Digital Assets Regulation Institute (DARI), der blev lanceret af KuCoin Labs og VAIOT, en platform for industriledede initiativer til at fremme regulatorisk klarhed og sammenhæng.

DARI bemærkede, at den ville yde rådgivningstjenester til virksomheder, der søger regulatorisk godkendelse, mens institutionelle partnere fungerer som rådgivere.

Det Seychellerne-baserede selskab lancerede også en fond på 100 millioner dollars dedikeret til tidlige metaverse-projekter i 2021. KuCoin Labs’ portefølje omfatter mere end 50 projekter, herunder Ankr, MultiVAC, Arweave, CertiK, OneLedger og LUKSO.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  SForsvarsadvokater anmoder om klarhed angående argumenter før retssagen mod Sam Bankman-Fried

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button