BitcoinDeFiEthereumPolkadot

Kylix Finance auf Polkadot: DeFi-Projekt mit bahnbrechender Kreditvergabe-Parachain geplant für 2025.

Polkadot har netop annonceret lanceringen af Kylix Finance, en DeFi-låne-Parachain. Kylix Finance tilbyder On-Chain-sikkerhedsudnyttelse, DAO-styret governance og Cross-Chain-funktionaliteter. Projektet befinder sig stadig i de tidlige faser og forventes at være fuldt implementeret i første halvdel af 2025.

Kylix Finance: En Ny DeFi-Player på Polkadot

Polkadot har bekræftet den spændende nyhed om lanceringen af Kylix Finance, en DeFi-låne-Parachain, der bringer en række innovative funktioner til Polkadot-økosystemet. Kylix Finance, ledet af erfarne fagfolk inden for fintech og DeFi, har til formål at være den næste generation af låneplatforme på Polkadot.

Unique Features of Kylix Finance

En af Kylix Finance’s hovedattraktioner er dens On-Chain-platform til sikkerhedsudnyttelse, Cross-Chain-funktionaliteter og DAO-styret governance. Polkadot afslører, at projektets første faser støttes af Decentralized Futures-programmet, der finansierer udviklingen og opbygningen af en fungerende MVP.

Mål for Fremtiden

Projektet er ambitiøst og sigter mod at være fuldt operationelt i første halvdel af 2025. Holdet bag Kylix Finance planlægger at udvikle deres MVP TestNet med vigtige funktioner inden udgangen af året. I fjerde kvartal 2024 forventes lanceringen af MVP TestNet med kernemoduler som lånepool, obligationer og likvidationer. I første kvartal 2025 er planen at være fuldt integreret på Paseo og Polkadot med avancerede funktioner og en omfattende testproces.

Styrkelse af Polkadot-Økosystemet

Kylix Finance er en af de seneste modtagere af Decentralized Futures Grant fra Web3 Foundation, og det sigter mod at udvide Polkadots økosystem ved at tilføje selvstændige deltagere. Andre projekter som Dot Play, et spiludviklingsprojekt, har også modtaget støtte fra grant-programmet til at skabe en omfattende spilplatform.

Top  Bridging the Gap: Binance invests in Tokenizing Real Assets - A Game Changer in Finance.

Polkadot-Efterspørgsel og Fremtidsudsigter

Polkadots økosystem er i vækst med Parachains som Astar og Ajuna, der øger netværksaktiviteten og skaber værdi for investorerne. Selvom DOT-token handles til $4,75 og er steget med 5 % inden for de seneste 24 timer, forbliver investorer optimistiske om fremtidige stigninger med øget accept, integrationer og mulige Polkadot-Spot-ETF-spekulationer.

Konklusion

Kylix Finance markerer en spændende udvikling i Polkadots DeFi-økosystem med sit innovative tilbud af lånefunktioner. Med støtte fra Decentralized Futures Grant og målrettet udvikling ser fremtiden lys ud for Kylix Finance og Polkadots samlede værdi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button