AnalyseBitcoin

Larry Fink advarer om stigende US-schulden: Hvad betyder det for fremtiden af Kryptowährungen?

BlackRock CEO advarer om stigende US-Schulden og Kryptowährungen

Larry Fink, administrerende direktør for BlackRock, har advaret om de stigende amerikanske statsgæld og dermed genstartet debatten om fremtiden for kryptokurver. Især i tider, hvor tilliden til statslige værdipapirer falder, kan kryptokurver blive mere attraktive. Forbes rapporterer, at lederen af verdens største formueforvalter er stigende bekymret over USA’s statsgælds hurtige stigning.

Finks holdning til Kryptowährungen og US-haushaltsdefizit

Finks positive holdning til kryptokurver, især Bitcoin, har i det forgangne år væsentligt bidraget til at bringe Bitcoin-Spot-ETF’er til Wall Street. I et interview med CNBC understregede Fink, at USA’s massive udgiftspolitik udgør en enorm byrde for kommende generationer:

“Vi skal finde måder at minimere virkningerne af USA’s budgetunderskud på økonomien, da det er verdens største og hurtigst voksende underskud.”

Markedets aktører under pres på grund af US-statsgæld

Forbes fremhæver også, at USA’s finansminister, Janet Yellen, advarer om en gradvis opgivelse af den amerikanske valuta. Bitcoin og andre kryptokurver tærer i stigende grad på dominansen af ​​den amerikanske dollar. Bekymringen for dollarens fremtid vokser i betragtning af den skræmmende amerikanske statsgæld på 34 billioner dollar. Denne gæld kan endda udløse et sammenbrud.

I det forgangne år steg Bitcoin-kursen markant trods en “kritisk” advarsel fra Federal Reserve. Optimistiske spekulationer om en potentiel tilbagevenden af den tidligere USA-præsident, Donald Trump, til Det Hvide Hus i november, støttede også denne prisstigning.

Stigende US-statsgæld fremmer frygt for devaluering

Med den stigende gæld vokser investorernes bekymring for en mulig devaluering af den amerikanske dollar. Da USA og andre lande konstant tillader betydelige underskud, der får deres samlede gæld til at nå eller overstige 100% af deres bruttonationalprodukt, forventes dollarens langsigtede devaluering at blive endnu mere udbredt.

Top  Ripple testet neue stabile Münze auf eigener Blockchain - Revolutionierung der Kryptowelt geplant

Skyldnere, herunder regeringer, befinder sig i en økonomisk dødsspiral, hvor de konstant skal optage ny gæld for at betjene renterne på den eksisterende gæld.

Forventet vækst på Kryptowährungen-markedet

Hvis bekymringerne om valutadevaluering fortsætter, kunne investorer have større tilbøjelighed til at frigøre deres kapital fra regeringens indflydelse. I et sådant scenarie forventes uregulerede markeder som kryptokurver, især Bitcoin, at trives.

I 2022 blev det globale kryptokurrency-marked anslået til 4,67 milliarder amerikanske dollars. Fra 2023 til 2030 forventes en gennemsnitlig årlig vækst på 12,5%. Ifølge Coinmarketcap-data er den samlede værdi af kryptokurrencymarkedet i øjeblikket over 2,4 billioner dollars.

Nogle eksperter forventer, at Bitcoin i denne bullmarkedscyklus kan nå $150.000. Hvis dette sker, kunne den globale markedskapitalisering af kryptokurver overstige 5 billioner dollars inden 2025, da også andre Altcoins vil drage fordel af Bitcoins rally.

Derudover støttes væksten af kryptokurrencymarkedet af den øgede implementering af blockchain-teknologi, en decentraliseret hovedbog til godkendelse af transaktioner. Over prognoseperioden forventes den øgede brug af decentraliserede hovedbogsteknologi at fremme væksten på kryptokurrencymarkedet.

Også den stigende brug af kryptokurver til internationale pengeoverførsler på grund af lavere gebyrer for forbrugere og børser forventes at udløse markedsstigninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button