AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Legal Pad Med ‘Køb Bitcoin’-Bemærkning Solgt for Over $1 Million på Auktion

En gul juridisk blok med ordene “Køb Bitcoin” skrevet på den, kendt for at være fremvist bag den tidligere formand for den amerikanske forbundsreserven Janet Yellen under en kongreshøring i 2017, er blevet solgt på en auktion for over $1 million, svarende til 16 Bitcoin.

Auktionen fandt sted på Bitcoin-auktionsplatformen Scarce City og blev afsluttet den 24. april med den vindende budgiver identificeret som “Justin”, også kendt som “Squirrekkywrath”.

Sælgeren af blokken var Christian Langalis, der havde skrevet noten og kort vist den til kameraet, mens han sad bag Yellen under en tv-transmitteret høring i Repræsentanternes Hus Finansielle Udvalg i juli 2017.

Langalis blev hurtigt ført ud af høringen på grund af forbuddet mod at vise skilte.

Efter Scarce City’s 15% gebyrfradrag forventes Langalis at modtage cirka $875,000 eller 13.6 BTC fra salget. I auktionsopgørelsen udtrykte Langalis sin tilfredshed med at frigive blokken og vende den tilbage til Bitcoin-samfundet.

Blokken inkluderer et uset udkast til den ikoniske skrift samt noter om høringens pengepolitik og Bitcoin.

I 2019 skabte og solgte Langalis 21 replikaer af skiltet, der indbragte en gennemsnitlig pris på 0.8 BTC, svarende til ca. $51,300 i dag. Disse replikaer vises i øjeblikket i kontorerne hos venturefirmaerne Paradigm, Blockchain Capital, Castle Island Ventures og kryptotænketanken Coin Center.

Ifølge Bloomberg har Langalis til hensigt at bruge provenuet fra dette nylige salg til at støtte et Bitcoin-softwareprojekt.

Bitcoin faldt under $64,000, da det onsdag crashede til så lavt som $63,589, ned 4% fra det indtraf højdepunkt. Faldet kom i kølvandet på vedvarende modstand mødt af Bitcoin, på trods af forsøg på at konsolidere over $66,000-marken.

Top  WisdomTree reicht geänderten Antrag für Spot-Bitcoin-ETF bei der SEC ein - Weitere Verzögerungen erwartet

Den negative finansieringsrente indikerer, at markedets stemning er skiftet mod en baissestemning, hvor korte positioner opvejer lange positioner.

Ruslan Lienkha, chef for markeder hos YouHodler, udtalte, at det er svært at forudsige kortsigtet volatilitet på dette tidspunkt. Han forventer ikke yderligere konsolidering og et fald i volatiliteten i et stykke tid, før BTC forlader den nuværende kanal på $72k – $60k.

“Brydning af denne kanal i enhver retning vil betyde en betydelig stigning i volatilitet, men det er svært at sige, hvornår det vil ske – det kan ske om en uge eller fem måneder.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button