AltcoinsBitcoinLitecoin

Litecoin-Gemeinschaft erreicht wichtigen Meilenstein mit erster MWEB-Transaktion und bevorstehendem Upgrade tilføjer nye funktioner.

I en betydningsfuld udvikling for Litecoin-fællesskabet blev den allerførste Litecoin MWEB (Mimblewimble Extension Block) transaktion i dag succesfuldt afsluttet på en mobil wallet. Litecoin-udviklingsteamet har arbejdet hårdt på at implementere det kommende Litecoin Core-opdatering og LTC Suite på forskellige platforme, herunder mobile og hardware wallets, for at integrere understøttelse til Litecoin MWEB.

Litewallet, den officielle mobile wallet fra Litecoin Foundation, vil være den første til at tilbyde denne funktion til deres kunder. Test af integrationen er i den afsluttende fase, og lanceringen er planlagt til de kommende uger. Kunder opfordres til at downloade Litewallet-appen nu for at være klar til opgraderingen.

Litecoin MWEB er en række funktioner designet til at forbedre Litecoin’s skalerbarhed, privatliv og fungibilitet. Disse funktioner adskiller Litecoin fra andre kryptovalutaer, herunder Bitcoin, som i øjeblikket mangler sammenlignelige evner.

Alt dette er tæt forbundet med Satoshi Nakamotos oprindelige vision i hans Bitcoin-Whitepaper og tidlige meddelelser. Satoshi ønskede at bruge Bitcoin som peer-to-peer elektronisk kontant, hvilket kræver privatliv, brugervenlighed for daglige transaktioner og minimale gebyrer. Litecoin opfylder disse krav og er dermed den første version af peer-to-peer elektronisk kontant.

Opgraderingen

Det kommende Litecoin-opgradering til Litecoin Core v0.21.3 vil introducere flere nye funktioner, herunder integrationen af PSBTs (Partially Signed Bitcoin Transactions). PSBTs, der ofte bruges af hardware wallets, giver et standardiseret format til håndtering af igangværende transaktioner. Desuden kan hardware wallets med PSBTs skelne mellem transaktionsoprettelses- og signaturprocesser.

En bemærkelsesværdig nyhed er, at PSBTs nu også kan indeholde komponenter af MWEB-transaktioner. For at lette hentning og verifikation af MWEB-data fra peers, er der udviklet LTCSuite-biblioteker. Dette gør det muligt for kunder at integrere MWEB-funktionaliteten direkte. Denne strategiske integration er et vigtigt skridt mod at forbedre Litecoin’s transaktionsmuligheder og interoperabilitet med hardware wallets.

Top  Krypto-markedet oplever markant stigning: Mulig godkendelse af Bitcoin Spot ETF i USA

Litecoin står også over for en bemærkelsesværdig prisstigning, hvor prognoser peger på, at den vil overstige 250-dollar-mærket. Analytikere påpeger, at LTC’s nuværende prisudvikling svarer til historiske mønstre, især dem før Bitcoin’s halveringer. Jo tættere på Litecoin’s halvering i august kommer, desto mere sandsynligt er det, at markedssentimentet ændrer sig, da vurderingen normalt stiger under lignende omstændigheder på grund af knaphed. Denne forventning antyder også, at der kunne udvikle sig en dynamik på LTC-markedet, når investorer observerer det kommende begivenhed for mulige muligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button