AltcoinsBitcoinLitecoin

Litecoin kämpft mit Skalierungsproblemen: CEO Alan Austin erläutert die Herausforderungen und Lösungen.

Litecoin og dets udfordringer med at skalere

Litecoin står over for store udfordringer med at skalere sit netværk, hvilket har skabt stor frustration i community’en. Alan Austin, direktør for Litecoin, har forklaret de nuværende problemer og foreslået løsninger.

Litecoin, et af de ældste blockchain-netværk, kæmper med nogle af de største udfordringer i sit netværk, mens medlemmer af community’en er frustrerede over de længe eksisterende barrierer. Selvom mange kryptoprojekter er forsvundet fra markedet, har Litecoin formået at overleve de lejlighedsvise markedsudfordringer siden sin grundlæggelse i 2011.

Netværket er blevet sammenlignet med Bitcoin ved tidligere lejligheder og har forsøgt at befæste sin position som det førende blockchain-netværk med sin “MimbleWimble” opgradering i 2022. Til trods for disse milepæle har Litecoin ikke formået at skalere sit netværk til at kunne følge med sine konkurrenter, og community-medlemmerne er samlet set utilfredse med den igangværende udvikling.

Alan Austin, direktør for Litecoin, har reageret på kritikken mod netværkets fokus på “princippet om sund penge”. Han forklarede, at Litecoin konsekvent har arbejdet på accept af Litecoin. Mens andre blockchains er blevet kritiseret for at puste deres netværk og deres egen tokens værdi op, har LTC ikke draget fordel af netværksmanipulationer, understregede Austin.

Han påpegede desuden, at de fleste digitale aktiver normalt følger netværkets vækst, hvilket dog ikke er garanteret. Derfor er skalering gennem udvikling og accept det eneste vejen frem.

On-Chain-metriker viser lateral bevægelse

På nuværende tidspunkt støtter netværket sig til sit lille team af medarbejdere, hvoraf de fleste tjener meget mindre, end de kunne andre steder, men har forpligtet sig til pionerarbejdet for bevægelsen for sund penge. Austin opfordrede fællesskabsmedlemmer til at støtte netværkets vækst i fællesskab.

Top  Krypto-Projekte: Wie US-Präsidentschaftskandidaten die Welt der Kryptowährungen dominieren

Selvom Austin hævder, at markedsmetrikerne viser en ekstraordinær vækst i aktivitet og brug, viser On-Chain-metrikerne også en stagnation på visse områder. Transaktionsvolumen, målt ved den 30-dages glidende median, nåede i januar et all-time high med 660.000 transaktioner. På den anden side nåede transfervolumen midt i januar 113,4 millioner LTC.

Siden da har transfervolumen oplevet et fald og faldt til 36,2 millioner samme måned. Antallet af aktive adresser faldt også fra 1,37 millioner i december til 329.000 i februar.

LTC handles ved redaktionens afslutning til $68,80 og viser små månedlige gevinster sammen med andre altcoins. 7-dages-diagrammet viser dog en nedgang, selvom dagsdiagrammet antyder noget andet.

Det er tydeligt, at Litecoin står over for betydelige udfordringer med at skalere sit netværk og imødekomme community’ens forventninger. Austins opfordring til fællesskabsmedlemmer om at støtte netværkets vækst viser et ønske om at rette op på situationen og fortsætte med at arbejde på fremtidige løsninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button