AnalyseBitcoinEthereumLitecoin

Litecoin’s struggle to keep up with market trends: 2.9% drop in the last 24 hours

Litecoin kursudvikling

Litecoin kunne ikke følge den generelle markedstrend og faldt i de seneste 24 timer med 2,9 % til en pris på $68,97. Handelsvolumen er også faldet med 19 % i den seneste uge, da markedets stemning klart forværredes.

Litecoin (LTC) forbliver fortsat undervurderet, da den ikke kunne nyde gavn af den seneste brede markedsgenkendelse, der katapulterede flere alternative mønter til et nyt års højdepunkt. Sidste uge nåede Bitcoin en pris på $52.000, før den faldt til den nuværende pris på $51.590,60.

Ethereum, Solana, Worldcoin og Render oplevede en betydelig stigning i de seneste uger, hvilket gjorde det muligt for investorer at opnå positive afkast på trods af den nuværende “baisse”. Interessant nok ligger Litecoin stadig under sin forudsigede pris for 2023 på $82,77, efter at den er faldet med 2,9 % i de seneste 24 timer og med 0,6 % i de seneste syv dage og nu står i $68,97.

En kort kig på 90-dages ydeevne viser skuffende resultater: Aktien mistede 2,10 % af sin værdi i denne periode sammenlignet med den tidligere pris på $70. 30-dages ydelse ser heller ikke anderledes ud, da den faldt med 4,74 %.

Også Litecoin’s handelsvolumen faldt med 19,0 % i de sidste syv dage, ligesom det cirkulerende udbud, der faldt med 0,2 %. Ifølge rapporten er det cirkulerende udbud i øjeblikket på 74,23 millioner, svarende til 88,37 % af det maksimale udbud på 84,00 millioner. Litecoin er gradvist faldet ud af top ti af de største kryptovalutaer efter markeds kapitalisering og rangerer i øjeblikket på 20. pladsen med en markeds kapitalisering på $5.116.910.153.

I begyndelsen af sidste måned udtrykte den anerkendte forhandler John Bollinger, der er kendt for udviklingen af Bollinger Bands, bekymring over, hvordan Litecoin tidligere havde udviklet sig i forhold til Bitcoin. På det tidspunkt blev Litecoin vurderet mellem $67,24 og $71,86 på det syv-dages diagram.

Top  Litecoin-Preis fällt auf den niedrigsten Stand seit 2022, während Anleger auf US-Inflationsdaten warten

Analytikere har klassificeret Litecoin som undervurderet i de seneste måneder, hvor nogle bemærkede, at det er meget risikabelt at engagere sig i en aktiv, når tilliden er lav, og prisen er høj. Disse analytikere konkluderede, at aktivet er overvurderet, da reserverisikoen viste tegn på en opadgående tendens.

Den anerkendte analytiker Shan Belew delte dog et diagram og argumenterede for, at Litecoin altid ville forblive undervurderet, så længe den forblev under den hvide linje. Analytikerne kiggede på aktivets sociale metrikker og bemærkede, at dets popularitet var faldet markant. Markedet er meget bearish og domineres af en negativ stemning.

Ikke desto mindre forudsagde kryptoanalytikeren Michaël van de Poppe, at Litecoin stadig kunne stige til en værdi mellem $220 og $260.

“Im Jahr 2003 wurde ein Gold-ETF aufgelegt. Danach stieg Gold auf das Fünffache. Wir wissen also, dass, wenn der [Bitcoin]-ETF bestätigt wird, jeder von denen, wahrscheinlich alle, die sich beworben und akzeptiert haben, super sicher sind, dass wir in diesem Fall einen großen Zyklus haben werden, der wahrscheinlich im Jahr 2025 seinen Höhepunkt erreichen wird.“

Denne forudsigelse var baseret på godkendelsen af børsnoterede Bitcoin-fonde, hvor det blev spekuleret, at de ville tiltrække milliarder af dollars til branchen. I den uge, der sluttede den 16. februar, oplevede Litecoin en tilstrømning på 0,6 millioner dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button