AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

London’s Most Affluent Residents Paying Rent in Cryptocurrency: A New Era in Luxury Real Estate Transactions

I London betaler byens mest velhavende beboere nu deres husleje med kryptovalutaer på de mest eftertragtede steder i byen.

Knightsbridge Prime Property (KPP), et ejendomsselskab specialiseret i udlejning og salg af luksusejendomme i Central London, har netop fuldført en transaktion på £45.000 om ugen i Bitcoin. Sammen med crypto betalingsplatformen Bitcashier gjorde de det muligt.

Brugen af kryptovalutaer i ejendomstransaktioner er ikke noget nyt. Flere ejendomsforvaltningsselskaber har integreret muligheden for kryptobetaling i deres salg og udlejning af ejendomme.

For eksempel tilbød Californiens ejendomsfirma Caruso Properties, i samarbejde med Gemini Exchange, Bitcoin-betaling som en mulighed for lejere. Derudover har Caruso investeret cirka 1% af sine aktiver i bitcoin, ifølge LA Times.

KPP’s seneste Bitcoin-transaktion for en uges leje i Herbert Cresent har vakt stor interesse blandt den velhavende kryptofællesskab.

“Nyligt transaktionen i Knightsbridge til en værdi af £45.000 pr. uge blev problemfrit faciliteret gennem Bitcashier, hvilket markerer en ny æra af bekvemmelighed og sikkerhed i luksus ejendomstransaktioner,” siger Nik Malygin, Salgsassistent hos KPP.

Denne tilgang sikrer også sporbarhed og tælbarhed, så købere kan følge deres egen due diligence, tilføjer annonceringen.

Desuden får sælgere hos KPP adgang til en bredere pulje af potentielle købere, specifikt med kryptoaktiver over hele verden. De kan også undgå de typiske udfordringer forbundet med banktransaktioner og opnå væsentlige omkostningsbesparelser.

Storbritanniens Kryptobefolkning

Ifølge data fra Finder har 11% af briterne, eller cirka 5,6 millioner mennesker, investeret i kryptovalutaer indtil 2024. Dog siger over 70% af befolkningen, at de aldrig har til hensigt at købe kryptovalutaer.

Flertallet af kryptoinvestorer i Storbritannien er mellem 18 og 44 år, afslørede rapporten. Derudover forventes omsætningen på kryptomarkedet i Storbritannien at nå £3 milliarder inden 2027.

Top  Bitcoin: Analyst prognostiziert möglichen Anstieg auf $300.000

Landets finansielle tilsynsmyndighed – Financial Conduct Authority (FCA) – har haft en positiv holdning til denne aktivklasse. I oktober 2023 bragte tilsynsmyndigheden endelig regler for kryptoaktiver på plads efter langvarige diskussioner over de foregående måneder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button