BitcoinDeFiEthereum

MakerDAOs Umbenennung in „Sky“ stößt auf gemischte Reaktionen in der DeFi-Community

MakerDAO skifter navn til Sky og introducerer nye coins

Den 27. august annoncerede MakerDAO, en førende spiller inden for decentraliseret finans (DeFi), deres omdøbning til “Sky” med henblik på at forbedre protokollens skalerbarhed og tilgængelighed.

MakerDAOs omdøbning til Sky introducerer nye coins

Sky’s ledelse ser denne beslutning som afgørende for at gøre decentraliseret finans mere tilgængelig og brugervenlig. Den nye Stablecoin, USDS, er designet som en mere robust og skalerbar alternativ til DAI. Den tilbyder samme 1:1-udvekslingskurs som DAI, hvilket sikrer en problemfri overgang for brugerne.

Samtidig fungerer SKY-coin som den forbedrede Governance-coin med udvidede funktioner, herunder adgang til Sky Sparquote (SSR) og Sky Token Belønninger (STRs), der belønner brugernes deltagelse.

USDS- og SKY-coins giver brugerne mulighed for at beslutte, om de ønsker at skifte til de nye coins. Hver MKR-coin kan byttes til 24.000 SKY-coins, mens DAI kan byttes til USDS i forholdet 1:1.

Skys “Endgame-Plan” og regulatorisk overholdelse

Indførelsen af disse coins er i overensstemmelse med Sky’s omfattende “Endgame-Plan”, der sigter mod at tackle nogle af de centrale udfordringer, som DeFi står overfor i dag, såsom skalerbarhed og regulatorisk overholdelse. Planen introducerer konceptet “Sky Stars”, uafhængige decentraliserede projekter, der skal fremme innovation inden for Sky-økosystemet.

Skys overgang tager også hensyn til regulatorisk overholdelse, da visse funktioner som SSR og STRs er begrænset i visse jurisdiktioner for at imødekomme globale forskrifter.

Reaktioner og bekymringer fra DeFi-fællesskabet

DeFi-fællesskabet har reageret blandet på omdøbningen. Mens nogle bifalder skridtet som en nødvendig udvikling i lyset af markedets krav, er andre bekymrede for, at det afviger fra de decentraliserede principper, der oprindeligt definerede MakerDAO. Kritikere hævder, at trods USDS’ tekniske fremskridt kan den true decentraliseringsethos, som DAI engang udtrykte.

Top  Bitcoin Kurs Prognose: Wie entwickelt sich der Preis im September?

Nogle er bekymrede for de langsigtede virkninger på DeFi-sektoren og frygter, at introduktionen af USDS og SKY kan føre til en tendens mod centralisering inden for området.

Ifølge data fra DefiLlama er Maker det fjerdestørste DeFi-protokol med en samlet værdi på 6,28 milliarder USD. DAI er den tredjestørste Stablecoin, bag Tethers USDT og Circles USDC, med en markedsandel på 5,25 milliarder USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button