AnalyseBitcoinEthereum

Markt für Memecoins erlebt Rallye: Super Trump, Pepe, DOG, ANDY und Floki mit starken Gewinnen im Juni

I maj måned oplevede markedet for Memecoins en rally. Dette blev delvist drevet af stigningen i den generelle Altcoin-marked efter godkendelsen af otte Ethereum Spot ETF’er af US Securities and Exchange Commission (SEC).

I juni måned kunne nogle Memecoins som Super Trump (STRUMP), Pepe (PEPE), den native Bitcoin Memecoin DOG-GO-TO-THE-MOON (DOG), ANDY ETH (ANDY) og Floki (FLOKI) udbygge deres gevinster.

Memecoin Super Trump (STRUMP) stiger fortsat

Aktuelt handles Super Trump til 0,025 USD. Værdien af Memecoin er steget med over 400 procent i den seneste uge.

Dets primære Momentum-indikatorer, der blev vurderet på en 1-dages-graf, bekræftede, at STRUMP’s prisstigning blev støttet af ægte efterspørgsel fra markedets deltagere. For eksempel var dens Relative Strength Index (RSI) på 82,87, mens dens Money Flow Index (MFI) nåede 78,43.

Selvom værdierne af disse indikatorer antydede, at købsmomentet for STRUMP overvejede distributionen, er det vigtigt at bemærke, at en RSI-værdi over 70 generelt angiver, at en krypto-asset er overkøbt. Det betyder, at STRUMP’s pris muligvis er steget for hurtigt, og en korrektion kunne være forestående.

Hvis købernes udmattelse indtræffer, og en nedadgående bevægelse følger, kunne Memecoinens værdi falde til 0,019 USD.

Dog, hvis dette bliver modbevist, og opadgående trend fortsætter, kunne STRUMP stige til 0,031 USD.

Pepe (PEPE) sigter mod at bringe købere i overskud

Kursen for frosktematiske Memecoin Pepe (PEPE) er steget med 63 procent i de sidste 30 dage. Målinger af dens Moving Average Convergence/Divergence (MACD) -indikatorer, der blev observeret på en ugesgraf, viste, at den bullish bias over for Altcoin overgik de bearish stemninger.

Top  Svindel med kryptovalutaer stiger: Sådan er udviklingen af internet- og kryptokriminalitet

Aktuelt ligger PEPE’s MACD-linje (blå) over dens signallinje (orange). Denne indikator måler prisudviklinger, momentum og potentielle købs- og salgschancer for en aktiv.

Hvis linjerne er arrangeret på denne måde, er det et bullish signal, hvilket betyder, at købspresset er højere end salgsaktiviteten. Tradere tolker dette som et tegn på at indgå langpositioner og forlade korte positioner.

Derudover bekræftede PEPE’s stigende og positive Chaikin Money Flow (CMF) den bullish trend. Med 0,33 signalerede PEPE’s CMF en stigning i likviditetsstrømmen til Memecoin-markedet.

Hvis PEPE-køberne opretholder deres efterspørgsel på Memecoin, kunne kursen nå sit all-time high på 0,00001718 USD, som blev nået den 27. maj.

DOG-GO-TO-THE-MOON (DOG) når all-time high

I de tidlige handelstimer i dag nåede DOG-GO-TO-THE-MOON (DOG) et all-time high på 0,00962 USD. Aktuelt er den faldet med 10 procent og handles nu til 0,008795 USD.

Trods de lette gevinstrealiseringer steg prisen på Memecoinen med 20 procent i løbet af de sidste 24 timer. DOG’s positive værdi af Elder-Ray-indexet antydede, at tyre fortsat havde kontrol.

Hvis dette akkumulationsmomentum opretholdes, kunne DOG prisen genoprette sit all-time high og stige til 0,015 USD.

ANDY ETH (ANDY) handler over det vigtige glidende gennemsnit

Med en handelspris på 0,00025 USD ligger ANDY over sit 20-dages Exponential Moving Average (EMA).

Når en aktiv handles over dette vigtige glidende gennemsnit, betragtes det som et bullish signal. Dette betyder, at aktivets aktuelle pris har overskredet dets gennemsnitspris de sidste 20 dage. Tradere ser dette som et tegn på, at akkumulationen af Tokens stiger.

Floki (FLOKI) bestræber sig på at opretholde den opadgående kanal

Siden 15. april har stigningen i købspresset på Floki (FLOKI) resulteret i, at den handler inden for en opadgående kanal.

Top  Bitcoin stiger 19 % på 7 dage - Hvornår rammer den 100.000 US-dollar?

Når en aktiv handles inden for denne kanal, overvejer købspresset salgspresset.

Stigningen i efterspørgslen efter FLOKI i de seneste uger kan ses ud fra dens Awesome Oscillator. Siden 13. maj har FLOKI’s Awesome Oscillator kun vist grønne, opadgående bjælker.

Hvis FLOKI-rallyet fortsætter, vil næste pris være 0,004 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button