AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

MAS forbyder børsnotering af Bitcoin ETF’er til detailinvestorer i Singapore

Artiklen “Singapore forbyder Bitcoin-spot-ETF’er for detailinvestorer” blev senest opdateret den 18. januar 2024 kl. 02:34 EST og har en læsetid på 2 minutter.

Monetary Authority of Singapore (MAS) har gjort det klart, at spot Bitcoin (BTC) ETF’er ikke vil blive tilladt at blive noteret i Singapore for detailinvestorer. Dette skyldes, at kryptovalutaer, herunder Bitcoin, ifølge Singapore’s regulativer ikke anses for at være kvalificerede aktiver til ETF’er, ifølge en talsmand for MAS, der udtalte sig til Lianhe Zaobao.

Selvom Singapore kan begrænse noteringen af Bitcoin-spot-ETF’er, har detailinvestorer stadig en mulighed for at få adgang til disse investeringsprodukter. Licenserede kapitalmarkedsintermediærer i Singapore, der er autoriseret af MAS til at levere udenlandske markedsrelaterede investeringer, kan facilitere handlen med spot Bitcoin ETF’er, der er noteret i andre lande. Disse mellemmænd skal sikre tilstrækkelig risikoafsløring og udføre passende klient egnethedsvurderinger for at beskytte detailinvestorernes interesser.

Regeringens talsmand gentog, at detailinvestorer i Singapore kan deltage i kollektive investeringsordninger (CIS), der er reguleret i henhold til Securities and Futures Act, herunder ETF’er. Der er dog begrænsninger for de typer aktiver, som disse CIS kan investere i, og i øjeblikket er Bitcoin og andre digitale betalings­tokens (DPT), også kendt som kryptovalutaer, ikke kvalificerede aktiver til detail-CIS i Singapore.

For at styrke investorbeskyttelsen og afskrække spekulativ detailhandel med kryptovalutaer har Hongkongs monetære myndighed for nylig indledt en offentlig høring om reguleringsforanstaltninger for aktører i kryptoindustrien.

Mens Singapore’s MAS har afvist noteringen af Bitcoin-spot-ETF’er, har United States Securities and Exchange Commission (SEC) taget en anden tilgang. Den har godkendt noteringen af 11 spot Bitcoin ETF’er, som begyndte at handle dagen efter. Betydelige udgivere som BlackRock, Fidelity, Invesco og Ark Invest, i partnerskab med Swiss Crypto 21Shares, er trådt ind på ETF-markedet.

Top  Bitcoin styrtdykker: Er der håb om en genopretning?

Lanceringen af spot Bitcoin-ETF’er har set betydelig handelsvolumen, og Grayscale Investments’ Grayscale Bitcoin Trust, der blev omdannet til et ETF, opnåede den højeste handelsvolumen på den første handelsdag i historien, der oversteg 2,3 milliarder dollars. Derudover registrerede BlackRock’s iShares Bitcoin Trust en handelsvolumen på over 1 milliard dollars.

I deres første tre dage opnåede spot Bitcoin ETF’er en samlet handelsvolumen på næsten 10 milliarder dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button