AnalyseBitcoinEthereum

Mastercard präsentiert neuen Peer-to-Peer-Kryptotransfer-Service mit Mastercard Crypto Credential.

Mastercard introduserer ny P2P-kryptotransfer-service

Mastercard har lanceret en Peer-to-Peer-platform for kryptokurrency rettet mod kunder i Europa og Latinamerika. Den innovative tjeneste udnytter Mastercard Crypto Credential-Aliaser og forenkler og sikrer transaktioner for kryptokunder på understøttede børser.

Mastercard Crypto Credential-plattformen udvider sine tjenester til 13 lande, herunder Argentina, Brasilien, Chile, Frankrig, Guatemala, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Portugal, Spanien, Schweiz og Uruguay. Denne udvidelse muliggør problemfrie grænseoverskridende og indenlandske overførsler i forskellige valutaer og blockchains.

I øjeblikket samarbejder Mastercard Crypto Credential med Bitcoin-børser som Bit2Me, Lirium og Mercado og muliggør sikre transaktioner mellem Latinamerika og Europa. Initiativet sigter mod at reducere kompleksiteten af transaktionsprocessen samtidig med at gøre disse transaktioner mere sikre for alle parter.

Forbedret sikkerhed og overholdelse

Mastercard Crypto Credential er et verifikationsværktøj, der letter blockchain-transaktioner mellem kunder og forhandlere. Ved at udveksle metadata undgår platformen behovet for, at brugeren skal vide, hvilke aktiver og blockchains modtageren understøtter, for at mindske antallet af transaktioner. Denne funktion øger tilliden og sikkerheden, hvilket gør kryptotransaktioner lettere at udføre.

Platformen overholder også Travel Rule, der giver gennemsigtige oplysninger og hjælper med at forhindre ulovlige handlinger ved grænseoverskridende transaktioner. Dette er nødvendigt for at sikre, at finanssystemet ikke er truet, og at kunderne er beskyttet mod svindel.

Processen starter med brugerens godkendelse i henhold til Mastercard Crypto Credential-kravene. Efter verificering tildeles brugerne aliasnavne til handel på alle børser, som platformen understøtter. Platformen kontrolerer derefter modtagers alias’ korrekthed og verificerer, at modtagerens tegnebog understøtter den angivne værdi og tilhørende blockchain.

Fremtidige anvendelser og markedsindvirkninger

Implementeringen af ​​Mastercard skaber grundlaget for yderligere anvendelser i fremtiden. Andre applikationer, der kan integreres i rammen, inkluderer NFT’er, billetsystemer og andre betalingssystemer afhængigt af markedet og lovgivningsmæssige krav. Denne fleksibilitet gør det nemt for Mastercard at reagere på ændrede markedsforhold og kundekrav.

Top  Infinity Hash: Cloud-Mining-Revolution mit neuen Updates und Möglichkeiten

Walter Pimenta, Executive Vice President of Product and Engineering for Latinamerika og Caribien hos Mastercard, udtalte:

“Da interessen for blockchain og digitale aktiver i Latinamerika og over hele verden fortsætter med at vokse, er det vigtigt at muliggøre pålidelige og verificerbare interaktioner via offentlige blockchain-netværk.”

Mastercard Crypto Credential introduceres for et begrænset antal krypto-tegnebøger efter først-til-mølle-princippet. Platformen vil blive implementeret i løbet af de næste måneder til over 7 millioner brugere via deltagende børser for at give flere mennesker mulighed for sikre og effektive kryptotransaktioner.

Grænseoverskridende betaling muliggøres gennem Mastercard Crypto Credential-aliasser, der ligner de vanity-adresser, som Ethereum Name Service (ENS) leverer. Denne funktion tillader Mastercard at få en betydelig markedsandel i det hurtigt voksende segment af overførselstjenester. Den Internationale Organisation for Migration i De Forenede Nationer rapporterer, at migranter over hele verden vil foretage omkring 831 milliarder dollars i overførsler i 2022.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button