AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Matrixport ansøger om en virtuel aktivhandelslicens i Hong Kong – Deadline nærmer sig for VA-handelsplatforme i Hong Kong

Matrixport ansøgte om en virtuel aktiv-handelslicens hos Hongkongs værdipapirregulator den 26. februar. En liste offentliggjort på Securities and Futures Commission’s hjemmeside viste, at platformens Hongkong-baserede filial hedder Flying Hippo Technologies. I øjeblikket har 21 virksomheder ansøgt om en VA-handelslicens i Hongkong. Blandt dem er Crypto.com, Bixin, HKVAX, DFX Labs, Bullish, WhaleFin og HTX (tidligere Huobi Global), der genindsendte sin ansøgning efter først at have trukket sig den 23. februar. Derudover havde to andre virksomheder, AMMBR og BitHarbour, tidligere trukket deres ansøgninger tilbage. I øjeblikket er kun to platforme – OSL Digital Securities og Hash Blockchain – blevet licenseret af SFC. Matrixports indlevering kommer, mens fristen nærmer sig for Hongkong-baserede VA-handelsplatforme, der skal indgive ansøgninger om en licens. Manglende indsendelse inden den 29. februar vil resultere i obligatorisk ophør af operationer ved udgangen af maj. Tidligere på året forudså Matrixport korrekt, at Bitcoin ville nå 50.000 dollars efter SEC’s godkendelse af Bitcoin Spot ETF’er. I skrivende stund handles kryptovalutaen til cirka 57.062 dollars.

Ul licenserede kryptovalutabørser i Hongkong står over for retlige konsekvenser

Sidste år indførte Hongkongs SFC skrappere regler for digitale aktivvirksomheder. Dette inkluderede et licenssystem for kryptovalutaer, der trådte i kraft i juni. Denne udvikling muliggjorde detailhandel med kryptovalutaer efter en vanskelig periode for branchen, markeret af sammenbruddet af FTX-kryptovalutabørsen. At undlade at ansøge om en licens kan medføre bøder og mulig fængsling. Derudover kan ulicenserede kryptovalutabørser støde på retsforfølgelse for aktivt at promovere tjenester gennem influencere og over-the-counter virtuelle aktivpengevekslere. Kryptovalutabørsen JPEX tjener som et eksempel herpå. At begå bedrageri eller vildledende handlinger med virtuelle aktiver betragtes som en overtrædelse i henhold til Anti-Hvidvasknings- og Antiterrorloven. Overtrædelser af denne lov kan resultere i betydelige bøder, herunder bøder på op til 10.000.000 dollars og fængselsstraffe på op til 10 år ved domfældelse.

Top  Crypto Exchange Spot Trading Volume Exceeds $1 Trillion in December 2023 - Will the SEC Approval of a Bitcoin ETF Fuel Further Growth?

SFC opfordrer investorer til at verificere platforme

I december udsendte SFC en offentlig advarsel vedrørende potentielle virtuelle aktiv-svindelnumre forbundet med enhederne “HongKongDAO” og BitCuped. Regulatoren mistænkte disse enheder for at distribuere ukorrekt og vildledende information via onlineplatforme. Derudover rådede regulatoren kryptovalutainvestorer til kun at bruge licenserede platforme og til at verificere legitimeten af de børser, de registrerer sig hos. “Investorer bør kontrollere en VATP’s regulatoriske status fra tid til anden og i hvert fald den 1. marts 2024,” sagde SFC.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button