AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Meme coins som Pepe Coin og Wall Street Memes oplever stor succes i 2023 – Hvad er hemmeligheden bag?

Hvordan blev Pepe Coin så succesfuld?

Efter lanceringen den 16. april 2023 steg Pepe Coin med næsten 7.000% i løbet af de følgende 17 dage. Den 5. maj havde møntens markedsværdi nået 1,8 milliarder dollars. Denne enorme succesrate skabte bred interesse blandt investorer i meme coins generelt, og handelsvolumener sprang fra 408.000 til 2,6 milliarder dollars på kun én uge.

Men hvorfor netop Pepe Coin? Pepe Coin-frenzyen kom lige i begyndelsen af, at Bitcoin begyndte at stagnere, og investorerne ledte efter alternative muligheder. Når det etablerede marked ser ustabilt ud, vil handlende ofte rette fokus mod de mindre mønter, der bliver lanceret i rummet. Interessant nok er Pepe Coin selvbetitlet “fuldstændig ubrugelig”. Projektet blev lanceret til fordel for folket uden et formelt team eller en roadmap for dets fremtidige udvikling. Ligesom Dogecoin blev denne kryptovaluta skabt udelukkende til underholdning i fællesskabet. Dog var én ting, der bestemt hjalp med dens pludselige popularitet, at den hurtigt blev noteret på store centraliserede børser, herunder Binance, hvilket muliggjorde derivathandel med mønten.

Hemmeligheden bag Wall Street Memes’ popularitet

En anden mønt, der tog fart i år, var Wall Street Memes. I 2021 udgav teamet bag $WSM en kollektion af NFT’er via deres populære Twitter-konto ved navn ‘Wall Street Bulls’. Den 10.000-dels kollektion blev udsolgt på 32 minutter og indbragte opretterne over 2,5 millioner dollars. Det har teamet sidenhen oprettet en anden kollektion ved navn ‘Wall Street Bulls Ordinals’ i håbet om at opnå samme succesniveau.

Top  Kinesiske domstole anerkender Bitcoin og andre digitale aktiver som juridisk beskyttet ejendom

Efter at disse NFT-lanceringer tog fart, opfordrede Wall Street Bulls-fællesskabet til oprettelsen af en meme coin – og resultatet blev Wall Street Memes. På få minutter efter presale-lanceringen blev der indsamlet over 100.000 dollars, hvilket hurtigt blev til over 13 millioner dollars i de følgende uger.

Nøglen til succes for begge disse meme coins var troværdighed blandt fællesskabet.

Doge Uprising bryder ind på scenen med et nyt overvældende projekt

Holdet bag Doge Uprising så meme coin-fenomenet i 2023 og besluttede, at dette var den perfekte mulighed for at lancere deres overvældende nye kryptoprojekt. $DUP-token fungerer som hjertet i Doge Uprising-økosystemet og driver projektet fremad. Nøglen til Doge Uprising er fællesskabet, hvilket er grunden til, at de er den første mønt, der lancerer en interaktiv manga-serie, smart staking, Web3-univers og meme coin-token. Bliv en del af Doge Uprising ved at købe en af deres eksklusive NFT’er med imponerende Doge Mechas eller dyk ned i deres komplekse historie gennem deres interaktive manga-serie.

Doge Uprising tager den troværdighed i fællesskabet, som Pepe Coin og Wall Street Memes har skabt, og bygger videre på den i et Web3-univers, hvor brugerne kan nyde en overvældende verden. Bliv en del af Doge Uprising nu, inden priserne stiger til himmels, og find dig selv som pilot for en kæmpestor mekanisk Mecha inden årets udgang.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button