AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Meme Kombat: En ny aktør på det stigende marked for meme coins

Meme Kombat stiger i popularitet og samler mere end $5 millioner til at nå 50% i sin ICO

Fredag den 28. december 2023 – Altcoins som Ethereum er meget populære, og Meme Kombat slutter sig til festen efter at have indsamlet mere end $5 millioner for at nå halvvejspunktet i sin ICO. Mens det nye meme-token går ind i den sidste halvdel af sin pre-sale, accelererer dens fundraising som hvaler hopper ind.

Memes er stadig en af de mest populære segmenter inden for krypto, og de giver handlende mulighed for at opnå gevinster, der ofte kan måles i tusindvis af procent. Meme Kombat ser ud til at være blandt de store spillere, når den lanceres. Token har et mål på $10 millioner i hard cap.

Blandt de meme-cointungevægtere, som Meme Kombat sigter mod at efterligne, er Pepe og Shiba med deres milliardstore markedsbeføjelser.

Men i meme-møntrummet, endnu mere end andre steder i krypto, lanceres der nye mønter hver dag i et hyperkonkurrencepræget marked. Pawswap (+225%), Baby Grok (+75%) og Spurdo (+85%) er bare tre af de mønter, der har sat tempoet for meme mønterne i løbet af de sidste syv dage.

På tværs af krypto som helhed er købere tilbage i førersædet, da den forventede godkendelse af en spot-bitcoin ETF fører til en ny tyrerun for industrien. Bitcoin er det bedst præsterende finansielle aktiv i 2023, og altcoins begynder at indhente.

Imens var ETH-prisen næsten 10% højere i går og brød igennem $2.400. Tidligere på ugen var det turen til Ethereum-konkurrenten Solana at føre an, idet den på et tidspunkt opnåede en daglig gevinst på 20%.

Det bemærkelsesværdige stigning af BONK, en meme-mønt der kører på dens blockchain, hjalp med at presse Solana højere. Det er derfor ingen overraskelse, at Ethereum-drevne Meme Kombat har rejst $5 millioner på meget kort tid.

Whale køber $83,845 værd af Meme Kombat ($MK)

Mod denne positive baggrund for kryptovalutaer, og især meme-mønter, ser Meme Kombat ud til at have mange fordele på grund af dets gaming-egenskaber og det passive indtjeningspotentiale fra staking.

Alene i de seneste timer har hvaler købt i stor skala. En wallet-adresse købte for $83.000 værd af $MK.

Top  Bitcoin ETF and Miner Outflows: Why the Bitcoin Price is Tumbling

Meme Kombat samler alle de største meme-mønter i en kamparena, hvor spillerne better på udfaldet af kampene. Dets unikke design betyder, at det har appel på tværs af meme-møntspektret, uanset hvilken mønt en bruger faktisk holder.

Altcoin-sæsonen er ved at varme op, og meme-mønter som Meme Kombat fortsætter med at være populære. $MK-token er lige ved at gå ind i fase 9, hvor prisen vil være $0.268. Om en uge, den 4. januar, stiger prisen til $0.272. Det betyder, at der kun vil være en uge til at få fat i den laveste tilgængelige pris – og derefter er det den endelige pris i pre-sale, indtil hard cap’en er nået.

Der er en stærk chance for, at den nuværende prisfase vil blive udsolgt, inden en uges fristen udløber, så der er ikke tid at spilde for at foretage en grundig undersøgelse, før der træffes en beslutning om at købe.

PEPE er steget med 4.888% siden april, men GameFi-mønten Meme Kombat ($MK) kan gøre det endnu bedre

Siden april 2023, hvor den handlede til sin laveste pris nogensinde (den blev lanceret den måned), er $PEPE steget med 4.888%. Ifølge Coinmarketcap har $PEPE en markedsbeføjelse på $577 millioner. DEXTools viser tokens holdere af 154k på decentrale børser som et bevis på populariteten af frø-mønten.

Meme Kombat viser alle tegn på at have det samme potentiale som $PEPE, selvom den er baseret på Ethereum-blockchainen. Fordi den vil afholde kampe med alle de største meme-mønter, vil den appellere til markedets deltagere på tværs af meme-møntspektret, uanset hvilken mønt de måtte være investeret i.

Meme-mønter fortsætter med at fungere som en magnet for handlende, der søger store alpha-afkast, men branchen er vokset ud over bare at jagte kortsigtede prisbevægelser.

I stigende grad leder handlende efter mønter, der har en anvendelse, der kan skalere og levere profitter. Meme Kombat er netop en sådan mønt.

Projektet bygger en arena, hvor meme-karakterer kæmper, og spillere better på udfaldene. Som sådan omfatter Meme Kombat indtjeningspotentialet af to af de hurtigst voksende sektorer i crypto ud over meme-mønter – spil og betting.

Top  Bitcoin forbliver den vigtigste kryptovaluta, selv med opkomsten af hypeprojekter som Solana

Ifølge crypto-datasitet CoinGecko har GameFi en markedsbeføjelse på $20.6 milliarder, mens gamblingstokens er værdisat til $796 millioner og vokser. CoinGecko værdisætter sektoren for meme-mønter til imponerende $23.7 milliarder. Meme Kombat er perfekt positioneret til at bidrage til denne voksende samlede adresserbare markedsværdi på $45 milliarder.

Det, der er så spændende ved Meme Kombats markedstilpasning, er måden, hvorpå dets kæmpende meme-karakterer og betting-forretningsmodel kan appellere til de eksisterende fællesskaber, der samler sig omkring de mest profilerte meme-mønter.

Alle disse fællesskaber vil have en interesse i, hvordan deres foretrukne meme-mønt klarer sig i Meme Kombat Arenaen. Mange vil gerne deltage i sjovt og komme med i økosystemet.

Meme Kombats Sæson 1 vil være tilgængelig, efter at pre-sale er udsolgt, og projektet lanceret. Der er 11 meme-karakterer, du kan kæmpe med i Sæson 1: Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge og Wojak.

Sæson 2s meme-karakterer vil være klar lige før Sæson 1 slutter.

Meme Kombat pre-sale købere kan stave for at tjene 184% APY

Og der er ingen grund til at vente på, at platformen går live, før du lader dine penge arbejde med Meme Kombat ($MK). Hvis du investerer i ICO’en i dag, kan du straks stave din token for at tjene en årlig procentdel, der i øjeblikket ligger på 184%.

Når kamp- og betting-systemet slås til, vil stakers kunne bette samtidig med at de tjener APY. Tre fjerdedele af solgte $MK er nu staked, hvilket giver købere komforten ved at vide, at salgspresset vil blive dæmpet på kort sigt. Stakers skal holde deres tokens i mindst syv dage efter lanceringen af mønten.

MK’s dynamiske staking kombinerer on-chain og off-chain transaktioner, så brugere kun betaler netværksgebyrer, når de staker og unstaker deres $MK, mens afhentning af belønninger finder sted off-chain uden gebyrer.

Alle staking-interaktioner logges i realtid, plus staking-systemet vil blive integreret med spillet, så platformens brugere let kan vælge mellem at stave tokens eller bruge dem til kampe.

Antallet af stakers er i kraftig vækst i takt med at interessen for mønten eksploderer. På nuværende tidspunkt er der staked 21,3 millioner $MK, op fra 13,8 millioner den 14. december. I alt er der optjent 4.104.400 $MK til de 6.189 stakers.

Top  Solanas opstigning på DeFi-markedet: En ny æra for decentraliserede børser

Det er værd at huske for købere, at 76% af de solgte mønter er staked, hvilket betyder, at der vil være meget mindre salgspress, når den lanceres på børser end det typisk er tilfældet for nyoprettede tokens.

Eksperter forudser, at prisen på Meme Kombat ($MK) vil 10x ved lanceringen

YouTube-cryptoanalytikere har spottet den modne mulighed, som Meme Kombat er. ClayBro, der har 116k abonnenter på sin kanal, beskriver Meme Kombat som det, der kunne være “den største meme-mønt gaming-token i 2024”.

Matthew Perry fortæller sin over 200.000 abonnenter, at det kunne være den 10x mønt, de har ledt efter.

Jacob Crypto Bury er af samme mening og forudser mulige 10x afkast for tidlige investorer i det meme-mønt gaming-projekt.

Meme Komnats samlede tokensupply er 120.000.000, hvoraf tredive procent er allokeret til staking og kamp-gevinster, 10% til fællesskabsgevinster og 10% til likviditet i decentrale børser. Halvtreds procent af den samlede tokensupply sælges i ICO’en.

Potentielle investorer kan være helt roligt, for Meme Kombats smartkontrakt er fuldt sikkerhedsrevideret, og der er ikke fundet større problemer, så du kan købe med tillid.

I den endelige analyse lever og dør meme-mønter af styrken af de samfund, de kan opbygge. Succes kan afhænge af subjektive elementer såsom det humor og de kunstværk et projekt skaber.

Men Meme Kombat har den fordel at ride på populariteten af de mønter, der vil være med i dens spil, så den har masser af strenge at spille på.

Udelukkende på kunstværk og humor alene, slår Meme Kombat det ud af parken. Til syvende og sidst er dens stærke anvendelsesværdi som en kamparena, der blander gambling og spil, afgørende.

Lad ikke Meme Kombat glide gennem fingrene – det kunne være crypto-juvelen for 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button