AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

MercadoLibre oplever bemærkelsesværdig vækst i sin kryptosektor

MercadoLibre Oplever Betydelig Vækst i Crypto Segmentet

Den anerkendte e-handelsplatform i Argentina, MercadoLibre, har oplevet bemærkelsesværdig vækst i sit kryptosegment.

Ifølge virksomhedens seneste kvartalsrapport for 2023 havde MercadoLibres kunder i alt $21 millioner i kryptoaktiver i september, hvilket er en betydelig stigning fra de $15 millioner, der blev rapporteret i december året før.

Denne vækst i kundens kryptoaktiver sker, samtidig med at MercadoLibre fortsat etablerer sig som en betydelig spiller inden for e-handelsbranchen. Virksomheden har en imponerende årlig omsætning på $10 milliarder.

MercadoLibre overgik forventningerne med sine resultater for tredje kvartal og rapporterede en bemærkelsesværdig omsætning på $3,8 milliarder og en indtjening på $685 millioner.

Væksten kan primært tilskrives MercadoLibres succes i Brasilien og Mexico, hvor virksomhedens aktiviteter er udvidet markant.

Som tidligere rapporteret lancerede MercadoLibre sin egen kryptovaluta, kaldet Mercado Coin, i Brasilien.

Valutaen blev oprindeligt lanceret til en pris på 10 cent, men dens værdi har siden udviklet sig i overensstemmelse med markedets dynamik.

Ud over Mercado Coin begyndte MercadoLibre også at tilbyde Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) til sine kunder i december 2021.

Dog gav den seneste kvartalsrapport ikke en opdeling af den specifikke fordeling af kryptoaktiver mellem disse forskellige digitale valutaer.

Crypto-Adoption i Argentina Tilføjer Momentum

Argentina har været et af de hurtigst voksende kryptomarkeder.

Ifølge forskning fra GWI har Argentina en af de højeste ejerandele af digitale aktiver på 23,5%, kun overgået af Tyrkiet med 27,1%.

Den stigende vedtagelse af krypto tilskrives primært landets stigende inflation.

Argentinas inflationsrate har passeret 100% i år. Ifølge landets statistikagentur var inflationen på 102,5% i februar, hvilket antyder, at prisen på mange forbrugsvarer er mere end fordoblet siden 2022.

Top  Aktiekursen på Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) viser bemærkelsesværdige tendenser i forhold til Bitcoin's nettoinventarværdi (NAV), hvilket kan indikere en ændring i den institutionelle holdning til kryptovalutaen.

Skiftet til digitale tokens sker, da landets beboere kan have svært ved at få fat i fysiske dollars eller andre valutaer på grund af stramme kapitalkontroller.

I mellemtiden har Argentinas regering historisk set haft en dynamisk holdning til kryptovaluta.

I 2014 advarede regeringen brugerne om risikoen ved digitale aktiver, men i 2017 anerkendte den fordelene ved blockchain og kryptovalutaer for at drive økonomien.

Landets centralbank har også indført regler for kryptobørser i 2019 og krævet, at de overholder reglerne for bekæmpelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Samme år forbød landet køb af kryptovaluta med kreditkort som en delvis foranstaltning til at stabilisere den argentinske peso.

Men tidligere på året forbød Argentinas centralbank finansielle betalingstjenesteudbydere at tilbyde kryptotransaktioner med henvisning til behovet for at reducere eksponeringen af digitale aktiver i betalingssystemet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button