AltcoinsBitcoin

MEW Memecoin når nyt Allzeithoch efter Handel med KRW tilføjes på Upbit

Den auf Solana basierende Memecoin „cats in a dogs world“ (MEW) har i dag nået et nyt All-Time High efter en stigning på 18 procent. Dette skete efter en vigtig udvikling, hvor den sydkoreanske børs Upbit tilføjede den koreanske Won (KRW) som handelspar for MEW.

Før denne udvikling lå MEW’s kurs på 0,0089 USD. Men da nyheden spredte sig, dannede Memecoin’en en bullish lysstage, der bragte den op til 0,010 USD.

„cats in a dogs world“ Memecoin stiger efter børsnotering

Upbit havde allerede i september noteret MEW med flere par, herunder Bitcoin (BTC) og USDT. Dette førte til en rally for Memecoin’en, men den formåede ikke at overgå sit tidligere All-Time High.

Det tidligere All-Time High for MEW var i marts på 0,0097 USD. Men i dag har den massive kursstigning løftet den over denne grænse.

MEW’s volumen er også steget i takt med prisen. Ifølge Santiment steg volumenet af Solana-baserede token til over 200 millioner amerikanske dollars, hvilket tyder på stærk støtte fra flere markedsdeltagere under den hurtige rally.

MEW Prisforudsigelse: Token overkøbt

Baseret på dagens diagrammer har Bollinger Bands (BB) udvidet sig, hvilket tyder på øget volatilitet omkring MEW. BB fungerer også som et værktøj til at vurdere, om en kryptovaluta er overkøbt eller oversolgt. Når det øverste bånd berører prisen, anses aktivet for overkøbt, mens berøring af det nedre bånd indikerer, at det er oversolgt.

I øjeblikket berører MEW’s pris det øverste BB, hvilket tyder på, at Memecoin’en kunne være på vej til en kortvarig tilbagegang. Som et resultat kan tokenets værdi muligvis falde tilbage til det 23,6% Fibonacci Retracement-niveau, der ligger omkring $0,0089.

Top  "NuggetRush etablerer sig som en potentiel stærk aktør med en succesfuld presale, mens Shiba Inu og Dogecoin står over for udfordringer" - en overskrift på en artikel baseret på informationerne above.

Relativ Strength Index (RSI), der måler momentum, stemmer også overens med Bollinger Bands (BB)-signalet og bekræfter, at MEW i øjeblikket er overkøbt. Dette understreger muligheden for en kortvarig kursnedgang.

Hvis tokenet dog fortsætter med at holde sig over midtlinjen på det øverste bånd, kan denne prognose blive afkræftet. I så fald kunne MEW’s kurs fortsætte sin opadgående trend og muligvis stige yderligere med 20 procent til 0,012 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button