AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

MicroStrategy: Hvordan virksomheden tjente næsten 2 milliarder dollars på Bitcoin-investeringer

Det amerikanske forretningsanalysefirma MicroStrategy (MSTR) har opnået en næsten $2 milliarders fortjeneste på dets Bitcoin (BTC)-beholdning, siden det begyndte at investere i den digitale valuta for over tre år siden.

Firmaets ejer og grundlægger, Michael Saylor, har offentligt dokumenteret alle MicroStrategys BTC-indkøb siden august 2020. Ifølge hans seneste meddelelse i torsdags “holder virksomheden nu 174.530 BTC erhvervet for ~$5.28 milliarder til en gennemsnitlig pris på $30.252 pr. bitcoin.”

Med Bitcoin’s nuværende pris på $41.600 er virksomhedens investering steget med 37% i alt, hvilket betyder, at dens samlede værdi nu er på $7.26 milliarder, svarende til en ubeskattet profit på $1.98 milliarder.

Ifølge saylortracker.com har Saylor annonceret 29 separate BTC-køb siden august 2020, hvor hans virksomhed først købte 21.454 BTC til en estimeret pris på $11.652 hver. En måned senere erhvervede virksomheden endnu 16.796 BTC til $10.496 pr. styk.

Mikrostrategis HODL-strategi betyder, at de på trods af Bitcoin maksimum og minimum ikke har solgt noget af deres BTC siden investeringsrejsen begyndte. En af virksomhedens primære evner er at ”erhverve og holde bitcoin, som vi ser som en pålidelig værdibutik understøttet af en robust, offentlig, open-source arkitektur, ikke knyttet til suveræn monetær politik.”

Virksomhedens nuværende metode til at samle nyt BTC ser ud til at være aktieudstedelse, hvor de sidst rejste $600 millioner til at købe over 16.000 mønter. Tilbage i 2020 afslørede Saylor også, at han personligt ejer 17.732 BTC, som han købte ind til $9.882 hver. Han ejer nu næsten 1% af alt BTC i omløb, mellem hans personlige og virksomhedens beholdning.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button