AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

MicroStrategy’s Stock Reaches Two-Year High as Bitcoin Holdings Pay Off

MicroStrategy topper aktiekurser med bullish Bitcoin-strategi

MicroStrategy, teknologivirksomheden kendt for sin optimistiske holdning til Bitcoin (BTC), har set sine aktier skyde i vejret til et to-årigt højdepunkt.

Teknologivirksomhedens aktier blev handlet til over $500 på Black Friday, et niveau der ikke er set siden december 2021, ifølge data fra Yahoo! Finance.

Med en samlet markedsværdi på $7,55 milliarder, har MicroStrategy formået at opnå stor succes takket være deres strategiske beslutning om at holde betydelige mængder Bitcoin.

Selvom virksomheden startede året med et kvartalsmæssigt tab, fordoblede aktiekursen sig inden for en måned. Som en af de største institutionelle ejere af Bitcoin, begyndte MicroStrategys stifter og formand, Michael Saylor, at akkumulere kryptovalutaen i august 2020 som en hedge mod inflation.

“Derfor er vi alle ret optimistiske for de næste 12 måneder. Efterspørgslen vil stige, udbuddet vil aftage, og dette er ret enestående i Wall Streets historie,” sagde han i et interview med CNBC.

Virksomhedens formue fortsatte med at forbedre sig i løbet af året. I april var virksomhedens Bitcoin-beholdning i grønt, da prisen på Bitcoin oversteg $30.000. Med købet af yderligere 1.045 Bitcoin, fremhævede det gennemsnitlige købspris af den digitale valuta til $29.803 pr. mønt.

Selvom andet-kvartalsafkastrapporten inkluderede et Bitcoin-værdifald på $24 millioner, blev MicroStrategy som virksomhed rentabel igen.

Det største offentligt handlede selskab med Bitcoin på balancen fortsatte sin BTC-indkøbsfornøjelse og akkumulerede 152.800 mønter til en værdi af omkring $4,4 milliarder.

Interessant nok overgik aktierne for virksomheder med eksponering for Bitcoin selve kryptovalutaen, der allerede havde set en værdistigning på 87% dette år.

Microstrategy forbliver forpligtet til Bitcoin

MicroStrategys seneste kvartalsrapport, der blev offentliggjort i begyndelsen af november, viste et nettotab på $143,4 millioner, en dybere rød farve sammenlignet med det $27 millioner tab, der blev rapporteret i samme periode sidste år.

Top  Bitcoin's markedskapitalisering falder med 30 milliarder dollars: Er der håb forude?

Imidlertid lod virksomheden sig ikke afskrække af sin Bitcoin-erhvervelsesstrategi og købte yderligere 6.067 Bitcoin for $167 millioner.

Med sine betydelige beholdninger kontrollerer MicroStrategy nu cirka 0,75% af Bitcoins samlede omsættende forsyning.

Det er værd at bemærke, at Microstrategy-aktierne også står til at nyde godt af den kommende Bitcoin-halvering. Bitcoin-halveringen sker cirka hvert fjerde år og er en integreret del af Bitcoin-protokollen. Den refererer til reduktionen i hastigheden, hvormed nye bitcoins skabes og tildeles minearbejdere til at validere transaktioner. Halveringsmekanismen er designet til at kontrollere inflationen og begrænse udbuddet af bitcoins i omløb.

Halveringsbegivenheder har betydelige konsekvenser for udbuds- og efterspørgselsdynamikken for Bitcoin, hvilket i sidste ende kan påvirke prisen. Reduktionen i udstedelsen af nye mønter skaber en knaphedseffekt. Med færre BTC-tokeners indtræden på markedet, mindskes det tilgængelige udbud.

Set i lyset af den stærke korrelation mellem Microstrategys aktiekurs og prisen på Bitcoin på ca. 90%, antyder Berenberg, at Microstrategy-aktien sandsynligvis vil stige sammen med Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button