AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

Milliarder brugt på lobbyvirksomhed for kryptovaluta og mere er på vej

Et nyt rapport viser, at der er blevet brugt over 20 millioner dollars på lobbyvirksomhed relateret til kryptovaluta i USA i år.

Ifølge en nylig rapport fra CoinGecko udgjorde det beløb, der blev brugt på kryptovaluta-lobbyvirksomhed, 20,19 millioner dollars. Det forventes, at dette tal vil overstige sidste års 22 millioner dollars, da de seneste data ikke inkluderer udgifterne i fjerde kvartal.

Det totale beløb brugt på lobbyvirksomhed i Washington i dette kvartal forventes at bringe tallet op til over 22,23 millioner dollars. Som sektoren oplever øget adoption, øger industrierelaterede virksomheder deres budgetter til lobbyvirksomhed over hele verden.

Ifølge rapporten har lobbyindsatsen for digitale aktiver overgået lignende forsøg fra Wall Street med 19,7 % eller 3,7 procentpoint fra sidste år. Hvis status quo forbliver bæredygtig, mener analytikere, at markedet kan få en stærk indflydelse på hovedstaden i visse områder frem for Wall Street.

Selvom sidste års tal var rekordhøje på grund af FTX’s involvering, har børsens lobbyvirksomhed og politiske donationer lagt en tung byrde på industrien efter dets berygtede kollaps sidste år.

Flere reguleringsmyndigheder har kritiseret politiske partier for at være langsomme til at regulere markedet ordentligt og for at acceptere gaver fra den tidligere administrerende direktør. Gennem årene, som flere virksomheder bliver involveret i lobbyvirksomhed, fordobles tallet, hvilket forklarer rekorden fra sidste år.

“Kryptolobbyvirksomhed så en rekordhøj udgift på 22,23 millioner dollars i 2022 eller mere end dobbelt så meget i forhold til året før. Den højere udgift kom, da antallet af lobbyvirksomheder og organisationer steg, fra 37 unikke enheder i 2021 til 57 enheder i 2022.”

Millioner brugt og mere på vej

Faktisk kan krypto-lobbyvirksomhed dateres tilbage til 2019, da industrien begyndte at opleve massive institutionelle strømme til sektoren og en stigning i detailadoptionen i adskillige jurisdiktioner.

Top  Bitcoin-Hashhastigheden holder sig konstant på et rekordhøjt niveau - hvad betyder det egentlig?

I alt er der siden 2019 blevet brugt 56,44 millioner dollars på kryptovalutalobbyvirksomhed, hvor over 66 virksomheder og 12 organisationer har deltaget i processen.

Mens der blev brugt 2,99 millioner dollars i 2019, blev der registreret et lille fald i 2020, men det stærk bull run i 2021 førte till et stigende antal lobbyaktiviteter til 8,49 millioner dollars. De fleste observatører tror, at bull run fik indflydelse på 2022-tallene, hvor Bitcoin steg forbi 64.000 dollars, og flere institutioner blev interesserede i krypto på baggrund af Coinbase’s børsnotering i 2021.

Efter denne rapport har politiske iagttagere understreget behovet for at have flere traditionelle institutioner på markedet for hurtigere regelafklaring i USA og for at styrke investorenes tillid.

Coinbase fører kryptolobbyvirksomhed med 7,5 millioner dollars brugt siden 2019, efterfulgt af Blockchain Association’s 5,23 millioner dollars, mens blockchain-betalingsfirmaet Ripple har brugt 3,46 millioner dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button