AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Millioner af dollars værd af tokens frigives på markedet: Aptos, Avalanche og Hashflow er blandt projekterne

November ser en bølge af token unlocks fra førende kryptoprojekter, herunder Aptos, Avalanche og Hashflow, der vil frigive over 320 millioner dollars værd af tokens på markedet.

Blandt dem vil Aptos, et layer-1 blockchain-projekt ledet af tidligere Meta-ledere, ifølge en rapport fra The Block den 12. november opleve den mest betydelige token unlock i form af værdi.

Den 12. november vil Aptos frigive 24,8 millioner APT-tokens, svarende til 10% af dets omløbende forsyning, med en værdi på omkring 173 millioner dollars. Fordelingen inkluderer 82,7 millioner dollars til kernebidragydere, 58,6 millioner dollars til investorer, 22,3 millioner dollars til fællesskabet og 9,3 millioner dollars til Aptos Foundation. Dette følger efter en mindre tokenfrigivelse på 4,5 millioner APT-tokens i oktober.

Avalanche er også klar til en betydelig token unlock og frigiver 9,5 millioner af sine native AVAX-tokens den 24. november. Dette svarer til 2,7% af den omløbende forsyning med en samlet værdi på næsten 107 millioner dollars. Fordelingen inkluderer 50,4 millioner dollars til projektets team, 25,2 millioner dollars til partnere, 18,7 millioner dollars til Avalanche Foundation og 12,6 millioner dollars øremærket til en potentielt airdrop.

Endelig vil Hashflow, en decentraliseret børs (DEX) der opererer på tværs af flere blockchains, frigive 160,4 millioner af sine HFT-tokens den 7. november. Tokens har en værdi på cirka 41,3 millioner dollars og udgør næsten 80% af den omløbende forsyning. Tidlige investorer vil modtage omkring 16,1 millioner dollars, mens 12,7 millioner dollars er afsat til økosystemudvikling, 12,4 millioner dollars til kerneholdet og 107.000 dollars til fællesskabsbelønninger. Derudover frigives der dagligt cirka 44.000 dollars værd af HFT-tokens til økosystemudvikling og belønninger til fællesskabsmedlemmer.

Top  Marathon Digital: Verdens største miningselskab med 5,75 milliarder dollars værdi på børsen

Samlet set vil der i denne måned blive frigivet omkring 450 millioner dollars værd af kryptotokens, herunder en række mindre frigivelser fra andre projekter. De betydelige token unlocks har fået kryptofællesskabet til at være på vagt, da sådanne begivenheder har potentiale til at føre til prisudsving. Dog kan de nuværende bullish-markedsforhold potentielt påvirke disse resultater, idet store coins som Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) er henholdsvis 28% og 10% oppe på en 30-dages basis.

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button