AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Mønter med store udsving: Her er de største winnere på Uniswap

Bitcoin (BTC) og andre store kryptokurver næsten fik en mere vedvarende stigning i værdi inden for de seneste 24 timer. Dette er resultatet af en stigning i efterspørgslen efter Bitcoin futures ETF’er, hvilket indikerer, at institutionel interesse for kryptovalutaer fortsat stiger.

Regulerede investeringsprodukter inden for kryptovalutaer har oplevet stigende indstrømninger i de seneste uger på grund af forventningen om, at spot Bitcoin ETF’er snart vil blive godkendt i USA. Dette bliver generelt opfattet som positivt for prisen på Bitcoin.

På samme tid indikerer de seneste, svagere end forventede ISM Manufacturing PMI-tal i USA for november, at økonomien er ved at køle ned. Dette sker samtidig med, at Fed-politikere ser ud til at overveje rentenedskæringer næste år.

I tilfælde af at Fed begynder at sænke renten i 2024, vil dette medføre en bred afslapning af de finansielle vilkår og en indsprøjtning af ny likviditet i økonomien, hvilket historisk set har været positivt for BTC og det bredere marked for kryptovalutaer.

Mens udsigterne for kryptovalutamarkedet fortsat ser gode ud, vil handlende, der søger at opnå hurtigere overskud, fortsat vende sig mod de meget illikvide og volatile “shitcoin”/meme coin-markeder. Nedenfor ses nogle af de største vindere ifølge den decentraliserede børs (DEX) Uniswap.

MetaBlox ($MBX)

Gaming monetization-tokenet MetaBlox ($MBX) har oplevet et imponerende kurshop på 65% inden for de seneste 24 timer ifølge Uniswap, hvilket gør det til den bedst præsterende lavkapitaliserede mønt på dagen. Tokenets markedsværdi var sidst omkring 3,8 millioner dollars, og der blev handlet for over 700.000 dollars inden for de seneste 24 timer. Tokenet sidst havde en likviditet på omkring 250.000 dollars og lidt over 1.300 ejere.

Top  Køb din drømmeimmobilie med Bitcoin - SecPay.io indgår samarbejde med Black Label Immobilien

Morra ($MORRA)

Web3-spilstudiet Morra Games’ native token $MORRA har oplevet en imponerende kurshop på 40% inden for de seneste 24 timer ifølge Uniswap. Tokenets markedsværdi var sidst omkring 8 millioner dollars, med knap 800.000 dollars, der skiftede hænder inden for de seneste 24 timer. Tokenet sidst havde en likviditet på omkring 340.000 dollars og omkring 1.800 ejere.

Agoras Currency of Tau ($AGRS)

En “shitcoin” kaldet Agoras Currency of Tau ($AGRS) er steget over 40% inden for de seneste 24 timer ifølge Uniswap. Ifølge DEXTools sidst havde token en markedsværdi på over 50 millioner dollars, og der blev handlet for over 900.000 dollars inden for de seneste 24 timer. Tokenet havde over 500.000 dollars i likviditet og over 1.350 ejere, men havde fem bekymrende aspekter i forhold til dets smart contract ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit.

Crypto-alternativer at overveje

“Shitcoins” kan tilbyde enorme potentielle afkast, men kommer også med en masse risiko. Dem der søger bedre chancer for kortsigtede gevinster, kan overveje at deltage i crypto-presales. Dette er, hvor investorer køber opstart af kryptoprojekters tokens for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie af presales, der leverer enorme eksponentielle afkast til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en god vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform. Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risikoen og belønningen for deres presale-investering meget god.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorer. Hvis du er interesseret i presale-projekter, kan du finde 15 af de bedste kryptopresale-projekter fra 2023 på Cryptonews.

Top  Stærk opadgående tendens for Bitcoin (BTC) trods bekymring for høj rente og inflation i USA

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button