AnalyseBitcoin

Mulig trendvending i Polygon: Analyse af Matic kursudvikling og potentielle stigninger med fokus på Bitcoin.

Polygon (Matic) har oplevet en nedadgående tendens siden sidste søndag, da Bitcoin oplevede en korrektion på over fem procent. På trods af dette har Matic på dagens diagram formået at finde støtte ved 0,4327 dollars (markeret med en gul linje i diagrammet). Der tegner sig en mulig dannelse af et stort “Inverse-Head-and-Shoulder-Pattern”, hvor den anden skulder kan dannes ved dette prisniveau.

Værdien af Point of Control (POC) fra VPVR ligger næsten nøjagtigt ved nakken på mønsteret og kan fungere som modstand, hvilket potentielt kan presse prisen ned til 50-EMA på dagens diagram. Denne EMA kan i så fald fungere som støtte, forudsat at Bitcoins opadgående tendens fortsætter de kommende dage.

På 4-timers diagrammet signalerer RSI på 24,4 point en stærk overkøbt position for Polygon, hvilket indikerer betydeligt potentiale for opsving. MACD er tæt på at krydse signallinjen opad, hvilket ligeledes er et positivt signal for en stigning. Desuden aftager histogrammet gradvist i negativt momentum og kan potentielt gå over i den positive zone.

Det er vigtigt at bemærke Bitcoins position, da Polygon har stærk støtte ved den gule linje på 0,4314 dollars. Hvis denne støtte fastholdes, er der gode chancer for, at prisen under næste opadgående tendens kan nå 200-EMA på 4-timers diagrammet, hvor næste modstand findes ved 0,4742 dollars.

Om forfatteren
Bastian Keller, også kendt som Bitbull, har været aktiv inden for Forex-markedet siden 2015 og har siden 2018 arbejdet som professionel trader på kryptomarkedet. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, som har over 60.000 abonnenter. Bitbull har også grundlagt platformen TradeMania, der sigter mod at hjælpe nybegyndere med at komme i gang med kryptohandel.

Top  Fremgang med reguleringen af digitale valutaer: Kryptohandlere overvåger lovgivningen i USA

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button