AltcoinsBitcoinRipple

Navin Gupta bliver ny CEO hos Crystal Blockchain og styrker virksomhedens compliance-indsats med erfaring fra Ripple

Crystal Blockchain henter tidligere Ripple-chef som ny CEO

Crystal Blockchain har udnævnt Navin Gupta, tidligere administrerende direktør hos Ripple, til ny administrerende direktør. Marina Khaustova, den tidligere CEO for Crystal, skifter nu til stillingen som Chief Operating Officer.

Styrkelse af compliance-bestræbelser med tidligere Ripple-chef

Guptas udnævnelse skete på baggrund af hans omfattende erfaring i kryptoindustrien, herunder hans arbejde hos Ripple samt hans roller inden for traditionelle finanssektorer hos HSBC og Citi. Gupta bliver betroet at gøre Crystal’s blockchain intelligence-løsninger tilgængelige for et globalt publikum af reguleringsmyndigheder, VASPs, TradFi-sektorer og interessenter inden for kryptovalutaer. Den nylige godkendelse af 11 Spot-Bitcoin-Exchange-Traded-Fond (ETFs) af den amerikanske børs- og værdipapirtilsyn Securities and Exchange Commission (SEC) afspejler en voksende interesse for digitale aktiver. Ansættelsen af Gupta sigter mod proaktivt at opretholde konkurrenceevnen og overholdelse af lovgivningsmæssige krav.

Ripple foretrækker udenlandske medarbejdere

Omtrent 80% af kryptoundersøgelserne hos Ripple finder sted uden for USA, hvor lande som Singapore, Hongkong og Dubai nævnes som foretrukne steder. I andre dele af verden bliver kravene til ansættelse af nye krypto-ledere imidlertid stadig mere strenge. Den sydkoreanske finanstilsynsmyndighed (FSC) har f.eks. til hensigt at overvåge bevægelserne af ledere inden for kryptofirmaer tættere for at øge gennemsigtigheden i branchen. Bitcoin-prisens positive dynamik og godkendelsen af Spot-Bitcoin-ETF’er har ført til ændringer i branchen, hvor virksomheder som Kraken ansætter ledende medarbejdere fra konkurrerende børser for at holde sig opdaterede om de konstant udviklende regler inden for kryptoområdet.

Kryptomarkedet ændrer sig konstant, og ansættelsen af Navin Gupta hos Crystal Blockchain samt Ripples globale rekrutteringsindsats er kun nogle af de seneste udviklinger, der væsentligt kan påvirke branchen.

Top  Hong Kong vil indføre licenslove for stablecoin og OTC-krypto trading

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button