AnalyseBitcoinDogecoinEthereumRipple

NOT dominerer markedet med en stigning på 214%, mens TAO falder med 14%

Bitcoin og Ethereum oplever en blandet uge

Bitcoin og Ethereum har haft en blandet uge med Bitcoin, der steg med 0,5 % og Ethereum, der faldt med 3,8 %. I mellemtiden har flere andre kryptoassets oplevet gevinster, med Notcoin (NOT) i spidsen ved at stige med imponerende 214 % i forhold til US-dollar.

NOT topper listen med en stigning på 214 %, mens TAO falder med 14 %

Notcoin (NOT), baseret på TON-protokollen, har været den største vinder i den seneste uge. Den samlede markedsværdi af kryptoøkonomien, der er vurderet til 2,58 milliarder dollar, er vokset med 1,59 % inden for de seneste 24 timer. NOT er steget med mere end 9 % inden for det seneste døgn og hele 214 % inden for den seneste uge.

Andre markante bevægelser på markedet

Efter NOT’s betydelige stigning steg den såkaldte Meme-token Brett (BRETT) med 38,5 % i denne uge. Dette blev fulgt af TIA med en stigning på 17,7 %, ORDI med 15,5 % og BGB med en stigning på 15,1 %. De højeste handelsvolumener i denne uge, exklusive BTC, ETH og Stablecoins, inkluderer NOT, BNB, SOL, PEPE, XRP og DOGE.

Enkelte kryptoassets lider tab

Der var kun 21 mønter, der oplevede gevinster over for US-dollaren i løbet af de sidste syv dage. Den største taber i denne uge var Bittensor (TAO), der faldt med 14 %, efterfulgt af Thorchain (RUNE), der faldt med 13,5 %. Flere kryptoassets har dog lidt netto tab i den seneste uge.

Top  Kryptobørsens aktie stiger markant: Kan den overgå Bitcoin med et massivt kursudbrud?

Blandt de bemærkelsesværdige tabere i de sidste syv dage er UNI, PENDLE, AKT, PEPE og BONK, der faldt mellem 9,9 % og 12,7 % i forhold til den grønne seddel. Også ARB, ETC, TKX, CORE, THETA og MKR har oplevet betydelige tab. Mens nogle kryptoassets har oplevet gevinster i denne uge, led markedet generelt flere tab end gevinster.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button